Vrouw zoekt bull rood kutje

vrouw zoekt bull rood kutje

In het begin wil mijn man kijken. Als het klikt is regelmatig sex contact mogelijk. Man moet wel niveau hebben. Van 30 tm 50 jaar. Hallo, Ik ben Marieke, 44 jaar en getrouwd. Mijn man weet niets van mijn advertentie en dat wil ik graag zo houden Ik ben op zoek naar een lekkere geile vent met een lekkere paal tussen zijn benen om me te verwennen.

Liefst donkere vent, maar blank Hallo Ik ben een getrouwde vrouw van 44 jaar. Maar te weinig seks en nu op zoek naar lekkere avontuurtjes!! Fantaseer al jaren over een donkere paal om lekker mee te spelen en me ermee te laten domineren. Hee ik ben Emy en ben op zoek naar een leuke man met een flinke paal, liefst 22 cm plus of heel dik!

Ben jij degene die mij is lekker flink wil laten kreunen app me even xx alleen appen ivm werk. En dan kreeg ik ook weer op mijn flikker van mijn ouders. Toen kreeg ze me door en ze schrok enorm van mij daar in de deuropening, ik stapte achteruit en deed de deur weer dicht. Eigenlijk was ik toch ook wel geschrokken van wat ik in die tien seconden had gezien, wel was ik er zo verschrikkelijk geil van geworden, mijn lul deed zeer zo hard was hij in mijn broek. Ik ging op mijn bed zitten en ik sloot mijn ogen, de beelden kwamen weer naar voren, in mijn gedachten zag ik mijn geile zus schokkend en bokkend klaarkomen, haar hand stijf tussen haar benen met twee vingers in haar kale kut.

Ik keek haar aan en dacht nu gaat het komen. Zo en ben jij daar ook geil van geworden? Nou dan wil ik jou ook klaar zien komen, zei ze. Ik schrok hier wel van, ze wilde dat ik me af ging zitten trekken waar zij bij was. En meteen zei ze erbij anders vertel ik aan papa en mama dat je mijn kamer bent binnen gekomen zonder kloppen terwijl ik bloot was. Oei dat zou een behoorlijke rel gaan geven, en ik dacht aan mijn zakgeld en bepaalde privileges die dan een tijd opgeschort zouden kunnen worden.

Een hoop gedachten spookte door mijn hoofd, ik zocht naar een manier om hier onderuit te komen. Toen porde Marjolein me, ik schoot uit mijn gedachten en probeerde het nog met ja maar en nee maar. Okay zei ze en terwijl ze opstond zei ze, ik vertel het wel aan pa en ma, waardoor ik als door een bij gestoken NEE!! Ze draaide zich om en ging op een stoel zitten, okay begin dan maar, maar wel helemaal bloot.

Al mijn blik had kunnen doden zou ik nu enigst kind zijn. Ik begon mijn kleren uit te doen, hierbij bekeek ik mijn zus weer aandachtiger nu zag ik pas dat ze geen spijkerbroek meer aanhad die eerder om haar enkel had gezeten, maar ze haar badjas aan had.

Ik kon niet zien wat ze eronder aan had. Toen ik voor haar stond met nog alleen maar mijn boxer, voelde ik toch een geile spanning opkomen en ik trok mijn boxer uit, mijn lul was alweer stijver aan het worden, bij de geile gedachte dat ik me zou aftrekken voor mijn zus dit was voor mij ook meteen de eerste keer dat iemand mijn erectie zou zien.

Tijdens het douchen op school en met voetbal had ik wel gezien dat ik een normale lul heb, niet groot en ook zeker niet klein, dus daar hoefde ik me niet voor te schamen.

Marjolein werd er ook geil van en op een gegeven moment zag ik haar hand onder haar badjas gaan en ze wreef tussen haar benen, toen schoof ze op en kwam naast me tegen de muur zitten en sloeg haar badjas open ze was eronder helemaal bloot ik zag haar borstjes 70B weet ik nu met een ring door haar rechter tepel, en ik zag haar gladde buik en haar kale kut waar ze nu overheen wreef, we keken elkaar geil aan.

Zonder verder ook iets te zegge zaten we naast elkaar en waren we aan het masturberen. Ons hijgen werd heviger ik voelde dat ik ging spuiten, Marjolein wreef sneller en sneller over haar kut, soms zag ik een vinger naar binnen gaan om daarna weer haar klit te bewerken.

Ik hield me niet meer, en luid kreunend kwam ik klaar ik spoot vier dikke stalen sperma op mijn buik. Marjolein werd daar zo geil van dat ook zij luid kreunend en bevend klaar kwam. Ze stond op en liep naar de badkamer, ik hoorde dat ze de douche aanzette, ik liep achter haar aan en pakte een washandje uit de kast en maakte die nat en waste mijn sperma van mijn buik. Marjolein keek me nog even aan en stapte onder de douche.

Een kleine twee weken later kwam ze mijn kamer binnen en ging naast me op bed zitten, ik zat een boek voor school te lezen. Ik keek haar vragend aan, toen kwam het eruit, ik zou een dildo willen kopen, maar ik durf die sex winkel niet in, ik ben een paar keer langs gelopen maar durf niet naar binnen te stappen.

We keken samen op internet welke ze wilde hebben. Ze gaf met het geld en ik fietste naar de stad. Zo dit is dus de voor geschiedenis van mijn eigenlijke verhaal. Ik liep wel meteen naar binnen, een beetje donker was het er wel, ik keek in de rondte, mijn ogen waren al snel gewent aan het mindere licht.

Ik zag een hele rij met vibrators en dildo, ik liep erheen en bekeek ze maar de real-one zag ik zo even niet, toen zag ik dat ik niet de enigste klant was een vrouw van zo rond de veertig stond voor een vitrine waar een bordje bij stond TARZANS.

Ze zag dat ik haar bekeek en lacht naar me, ik lachte terug en ging verder met zoeken naar de real-one. Eigenlijk liep ze er wel heel sexy bij, ze had haar, haar in een staart, haar lippen donker rood, tegen paars aan en haar ogen waren zwart omrand, en een rose-paarse oogschaduw. Haar nagels waren lang en ook donker rood, ze was sexy maar ook goed verzorgt. Ik vond het een lekkere dame voor haar leeftijd. Ik keek verder naar de dildo voor Marjolein, ik schok me te pletter toen ik een vrouwelijke stem hoorde, of ze me kon helpen, ik verwachte de dame wie ik al had gezien, maar toen ik omkeek stond er een andere vrouw, ook zo rond de veertig achter me, maar deze had kort donker, bijna zwart haar, en was licht gekleurd van huid zonnebank kleurtje haar ogen waren ook zwart omrand maar boven haar ogen was het een soort van lila achtige kleur, en haar lippen waren naturel maar glanzend.

Ehh stotterde ik, ik zoek de real-one dildo vibrator zei ik. Die hebben we niet meer zei de vrouw. Er komt een dikke glimlach rond haar mond en ze neemt me nu beter op ze bekijkt me van top tot teen. De blonde vrouw komt er ook bij staan en zegt misschien is een tarzan wat voor je zus, ik schud mijn hoofd, nee zeg ik hij moet juist op een echt lul lijken. De twee vrouwen blijken allebei in de winkel te werken, sterker het is hun winkel. Ah grap ik die doet mijn zus er wel weer omheen, hahahaha we lachen er hard om.

Ik betast de dildo en zeg, maar wel koud, ja zegt de vrouw er gaat niks boven een echte warme lul, ze kijkt me aan en vraagt, maar is die van jou ook zo groot. Hij is dikker en groter dan de mijne, maar ik bluf ja hoor, dat geloof ik niet roep de donkere vrouw, als jij dat bewijst dan krijg je de dildo gratis. De blonde vrouw doet de deur op slot en zegt kom maar mee, ik loop achter de twee vrouwen aan we gaan door een gangetje en stappen dan een woonkamer in daar is het veel lichter dan in de winkel.

De blonde vrouw pakte de dildo en zet die met de zuignap op een glazen tafel, nou kom maar op, zegt ze. Ze staan me vol verwachting aan te kijken, nu ben ik er weer ingestonken, eerst met mijn zus en nu moet ik voor deze twee oudere dames uit de broek, ik doe mijn jas uit, gooi die op de bank en maak mijn broek los en schuif die met mijn boxer en al naar mijn enkels.

Maar ik ben zenuwachtig en er gebeurd niks met mijn lul. Ik help wel zegt de blonde vrouw en pakt mijn lul vast en begint eraan te trekken, de donkere vrouw die trekt haar vest uit en ik zie een doorzichtig heel strak shirt met daar onder een zwarte bh met haar grote borsten ik zie ook dat haar tepels hard zijn.

Nog nooit had ik sex, ik ben alleen een keer toen ik 14 was afgetrokken door een vriendinnetje, maar toen kwam ik niet klaar omdat we werden gestoord, en daarna is het er nooit meer van gekomen. En nu werd ik door een vrouw gepijpt, ik zie dat de blonde vrouw zich aan het uitkleden is ze staat ik haar bh en trekt haar rok uit, ze heeft een geil lichaam zeker nu ik zie dat ze geen panty aanheeft maar dat het van die zelfophoudende kousen zijn.

Ze maakt haar bh los en twee dikke tieten komen vrij ze zijn niet slap maar omdat ze zo groot zijn zakken ze een eind. De tepels staat recht op en door allebei de tepels zit een staafje. Dat trekt ze haar string uit en een kale kut komt tevoorschijn.

Ik voel me zo geil en ik kijk weer hoe de donkere dame aan mijn lul zuigt haar hoofd gaat heen en weer, alsof ze mijn lul met haar lippen neukt. Ik voel mijn ballen branden en voel dat ik ga klaar komen maar de donkere dame heeft dat door en laat mijn lul los.

Ze staat op en maakt haar broek los die stroopt ze van haar billen en langs haar benen, nu zie ik dat ze geen strak shirt aan heeft maar een body. De blonde dame komt nu voor me staan en trekt me naar zich toe, ik voel haar lippen op de mijn en een geile tong dringt zich in mijn mond, ze trekt me achter zich aan en gaat wijdbeens op de bank zitten en trekt me ertussen, haar schaamlippen zijn groot en ze wijken van elkaar, ik zie dat ze vanbinnen nat is en ze duwt mijn hoofd tussen haar benen, nu ruik ik haar geil, en ik steek mijn tong uit en proef voor het eerst in mijn leven een kut.

De druk op mijn hoofd word minder, en ik lik haar klit door, de blonde vrouw trekt me nu omhoog ik kom tussen haar tieten in en zuig snel op haar tepels die hard worden als ik er op zuig. Ze trekt me verder omhoog en mijn lul komt tegen haar kut, jaaah denk ik, ik ga neuken, en ik zet mijn eikel tegen haar kut aan. Dan druk ik mijn heupen naar voren en mijn lul glijd haar kut in, de warmte het is heerlijk de druk rondom mijn lul is heerlijk, ik hoor de donkere vrouw opnieuw luid kreunen ik kijk om.

Ze is helemaal bloot, haar kut is ook kaal en ze zit op tafel waar de real-one stond, die zit helemaal in haar kut. En ze komt omhoog ik zie dat de real-one glimt van haar kut sap, en ze laat zich weer zakken, dan word ik weer op mijn taak gewezen door de blonde vrouw die haar benen om me heen heeft geslagen en met haar hielen tegen mijn billen, me naar zich toe trekt, mijn lul glijd als vanzelf diep in haar kut, en ik trek me terug en duw hem er weer in.

Ik kon me niet voorstellen dat neuken zo geil was en ik zie mijn lul steeds weer helemaal in haar kut verdwijnen, om nat van haar geil er weer uit trekken, dan voel ik dat ik ga klaar komen, ik grom en de blonde vrouw duwt me van zich af, en komt overeind druk mij met mijn rug op de bank en trek aan mijn lul ze neemt hem weer in haar mond, nog nat van haar eigen geil, en zuigt erop, mijn ballen trekken samen en ik kom onder een luide grom en kreunend klaar. Ik spuit mijn sperma in haar mond, ze trek zich terug en de tweede en derde straal sperma spuit ik tegen haar wang, en ze laat wat ik in haar mond heb gespoten uit haar mond lopen het loopt langs haar kin op haar dikke tieten.

Dan zie ik hoe de donkere vrouw met de dildo diep in haar kut haar klit vingert en schokkend klaar komt. We komen even op adem dan komt de donkere vrouw overeind de dildo glijd uit haar kut en komt naast me op bank zitten ze pakt mijn lul vast die wat slapper aan het worden is, en ze buigt naar voren en neemt hem in haar mond, ze zuigt erop en haar vingers masseren mijn ballen.

Mijn lul wordt weer harder, en ze laat haar tong rondjes draaien om mijn eikel, dan hapt ze hem weer in haar mond en neemt hem diep in haar mond meer dan de helft verdwijnt in haar mond.

Mijn lul is weer helemaal stijf als ze hem uit haar mond laat glippen, zo dan gaan we nu de dildo met je lul vergelijken en ze draait haar kont naar me toe en komt op me zitten ze laat mijn lul in haar kut glijden, tot ze hem tot aan mijn ballen in haar kut heeft zitten, Ooh jah zegt ze deze is veel lekkerder, en ze komt omhoog en weer naar beneden, ze begint me ritmisch te neuken.

.

Omaskut sex zeeland


vrouw zoekt bull rood kutje

In het begin wil mijn man kijken. Als het klikt is regelmatig sex contact mogelijk. Man moet wel niveau hebben. Van 30 tm 50 jaar. Hallo, Ik ben Marieke, 44 jaar en getrouwd. Mijn man weet niets van mijn advertentie en dat wil ik graag zo houden Ik ben op zoek naar een lekkere geile vent met een lekkere paal tussen zijn benen om me te verwennen.

Liefst donkere vent, maar blank Hallo Ik ben een getrouwde vrouw van 44 jaar. Maar te weinig seks en nu op zoek naar lekkere avontuurtjes!! Fantaseer al jaren over een donkere paal om lekker mee te spelen en me ermee te laten domineren.

Hee ik ben Emy en ben op zoek naar een leuke man met een flinke paal, liefst 22 cm plus of heel dik! Ben jij degene die mij is lekker flink wil laten kreunen app me even xx alleen appen ivm werk. En dan kreeg ik ook weer op mijn flikker van mijn ouders. Toen kreeg ze me door en ze schrok enorm van mij daar in de deuropening, ik stapte achteruit en deed de deur weer dicht.

Eigenlijk was ik toch ook wel geschrokken van wat ik in die tien seconden had gezien, wel was ik er zo verschrikkelijk geil van geworden, mijn lul deed zeer zo hard was hij in mijn broek.

Ik ging op mijn bed zitten en ik sloot mijn ogen, de beelden kwamen weer naar voren, in mijn gedachten zag ik mijn geile zus schokkend en bokkend klaarkomen, haar hand stijf tussen haar benen met twee vingers in haar kale kut. Ik keek haar aan en dacht nu gaat het komen. Zo en ben jij daar ook geil van geworden? Nou dan wil ik jou ook klaar zien komen, zei ze.

Ik schrok hier wel van, ze wilde dat ik me af ging zitten trekken waar zij bij was. En meteen zei ze erbij anders vertel ik aan papa en mama dat je mijn kamer bent binnen gekomen zonder kloppen terwijl ik bloot was. Oei dat zou een behoorlijke rel gaan geven, en ik dacht aan mijn zakgeld en bepaalde privileges die dan een tijd opgeschort zouden kunnen worden.

Een hoop gedachten spookte door mijn hoofd, ik zocht naar een manier om hier onderuit te komen. Toen porde Marjolein me, ik schoot uit mijn gedachten en probeerde het nog met ja maar en nee maar. Okay zei ze en terwijl ze opstond zei ze, ik vertel het wel aan pa en ma, waardoor ik als door een bij gestoken NEE!! Ze draaide zich om en ging op een stoel zitten, okay begin dan maar, maar wel helemaal bloot.

Al mijn blik had kunnen doden zou ik nu enigst kind zijn. Ik begon mijn kleren uit te doen, hierbij bekeek ik mijn zus weer aandachtiger nu zag ik pas dat ze geen spijkerbroek meer aanhad die eerder om haar enkel had gezeten, maar ze haar badjas aan had.

Ik kon niet zien wat ze eronder aan had. Toen ik voor haar stond met nog alleen maar mijn boxer, voelde ik toch een geile spanning opkomen en ik trok mijn boxer uit, mijn lul was alweer stijver aan het worden, bij de geile gedachte dat ik me zou aftrekken voor mijn zus dit was voor mij ook meteen de eerste keer dat iemand mijn erectie zou zien.

Tijdens het douchen op school en met voetbal had ik wel gezien dat ik een normale lul heb, niet groot en ook zeker niet klein, dus daar hoefde ik me niet voor te schamen. Marjolein werd er ook geil van en op een gegeven moment zag ik haar hand onder haar badjas gaan en ze wreef tussen haar benen, toen schoof ze op en kwam naast me tegen de muur zitten en sloeg haar badjas open ze was eronder helemaal bloot ik zag haar borstjes 70B weet ik nu met een ring door haar rechter tepel, en ik zag haar gladde buik en haar kale kut waar ze nu overheen wreef, we keken elkaar geil aan.

Zonder verder ook iets te zegge zaten we naast elkaar en waren we aan het masturberen. Ons hijgen werd heviger ik voelde dat ik ging spuiten, Marjolein wreef sneller en sneller over haar kut, soms zag ik een vinger naar binnen gaan om daarna weer haar klit te bewerken. Ik hield me niet meer, en luid kreunend kwam ik klaar ik spoot vier dikke stalen sperma op mijn buik.

Marjolein werd daar zo geil van dat ook zij luid kreunend en bevend klaar kwam. Ze stond op en liep naar de badkamer, ik hoorde dat ze de douche aanzette, ik liep achter haar aan en pakte een washandje uit de kast en maakte die nat en waste mijn sperma van mijn buik.

Marjolein keek me nog even aan en stapte onder de douche. Een kleine twee weken later kwam ze mijn kamer binnen en ging naast me op bed zitten, ik zat een boek voor school te lezen. Ik keek haar vragend aan, toen kwam het eruit, ik zou een dildo willen kopen, maar ik durf die sex winkel niet in, ik ben een paar keer langs gelopen maar durf niet naar binnen te stappen.

We keken samen op internet welke ze wilde hebben. Ze gaf met het geld en ik fietste naar de stad. Zo dit is dus de voor geschiedenis van mijn eigenlijke verhaal. Ik liep wel meteen naar binnen, een beetje donker was het er wel, ik keek in de rondte, mijn ogen waren al snel gewent aan het mindere licht.

Ik zag een hele rij met vibrators en dildo, ik liep erheen en bekeek ze maar de real-one zag ik zo even niet, toen zag ik dat ik niet de enigste klant was een vrouw van zo rond de veertig stond voor een vitrine waar een bordje bij stond TARZANS.

Ze zag dat ik haar bekeek en lacht naar me, ik lachte terug en ging verder met zoeken naar de real-one. Eigenlijk liep ze er wel heel sexy bij, ze had haar, haar in een staart, haar lippen donker rood, tegen paars aan en haar ogen waren zwart omrand, en een rose-paarse oogschaduw. Haar nagels waren lang en ook donker rood, ze was sexy maar ook goed verzorgt. Ik vond het een lekkere dame voor haar leeftijd. Ik keek verder naar de dildo voor Marjolein, ik schok me te pletter toen ik een vrouwelijke stem hoorde, of ze me kon helpen, ik verwachte de dame wie ik al had gezien, maar toen ik omkeek stond er een andere vrouw, ook zo rond de veertig achter me, maar deze had kort donker, bijna zwart haar, en was licht gekleurd van huid zonnebank kleurtje haar ogen waren ook zwart omrand maar boven haar ogen was het een soort van lila achtige kleur, en haar lippen waren naturel maar glanzend.

Ehh stotterde ik, ik zoek de real-one dildo vibrator zei ik. Die hebben we niet meer zei de vrouw. Er komt een dikke glimlach rond haar mond en ze neemt me nu beter op ze bekijkt me van top tot teen.

De blonde vrouw komt er ook bij staan en zegt misschien is een tarzan wat voor je zus, ik schud mijn hoofd, nee zeg ik hij moet juist op een echt lul lijken. De twee vrouwen blijken allebei in de winkel te werken, sterker het is hun winkel. Ah grap ik die doet mijn zus er wel weer omheen, hahahaha we lachen er hard om. Ik betast de dildo en zeg, maar wel koud, ja zegt de vrouw er gaat niks boven een echte warme lul, ze kijkt me aan en vraagt, maar is die van jou ook zo groot.

Hij is dikker en groter dan de mijne, maar ik bluf ja hoor, dat geloof ik niet roep de donkere vrouw, als jij dat bewijst dan krijg je de dildo gratis. De blonde vrouw doet de deur op slot en zegt kom maar mee, ik loop achter de twee vrouwen aan we gaan door een gangetje en stappen dan een woonkamer in daar is het veel lichter dan in de winkel.

De blonde vrouw pakte de dildo en zet die met de zuignap op een glazen tafel, nou kom maar op, zegt ze. Ze staan me vol verwachting aan te kijken, nu ben ik er weer ingestonken, eerst met mijn zus en nu moet ik voor deze twee oudere dames uit de broek, ik doe mijn jas uit, gooi die op de bank en maak mijn broek los en schuif die met mijn boxer en al naar mijn enkels.

Maar ik ben zenuwachtig en er gebeurd niks met mijn lul. Ik help wel zegt de blonde vrouw en pakt mijn lul vast en begint eraan te trekken, de donkere vrouw die trekt haar vest uit en ik zie een doorzichtig heel strak shirt met daar onder een zwarte bh met haar grote borsten ik zie ook dat haar tepels hard zijn.

Nog nooit had ik sex, ik ben alleen een keer toen ik 14 was afgetrokken door een vriendinnetje, maar toen kwam ik niet klaar omdat we werden gestoord, en daarna is het er nooit meer van gekomen. En nu werd ik door een vrouw gepijpt, ik zie dat de blonde vrouw zich aan het uitkleden is ze staat ik haar bh en trekt haar rok uit, ze heeft een geil lichaam zeker nu ik zie dat ze geen panty aanheeft maar dat het van die zelfophoudende kousen zijn. Ze maakt haar bh los en twee dikke tieten komen vrij ze zijn niet slap maar omdat ze zo groot zijn zakken ze een eind.

De tepels staat recht op en door allebei de tepels zit een staafje. Dat trekt ze haar string uit en een kale kut komt tevoorschijn. Ik voel me zo geil en ik kijk weer hoe de donkere dame aan mijn lul zuigt haar hoofd gaat heen en weer, alsof ze mijn lul met haar lippen neukt.

Ik voel mijn ballen branden en voel dat ik ga klaar komen maar de donkere dame heeft dat door en laat mijn lul los. Ze staat op en maakt haar broek los die stroopt ze van haar billen en langs haar benen, nu zie ik dat ze geen strak shirt aan heeft maar een body.

De blonde dame komt nu voor me staan en trekt me naar zich toe, ik voel haar lippen op de mijn en een geile tong dringt zich in mijn mond, ze trekt me achter zich aan en gaat wijdbeens op de bank zitten en trekt me ertussen, haar schaamlippen zijn groot en ze wijken van elkaar, ik zie dat ze vanbinnen nat is en ze duwt mijn hoofd tussen haar benen, nu ruik ik haar geil, en ik steek mijn tong uit en proef voor het eerst in mijn leven een kut.

De druk op mijn hoofd word minder, en ik lik haar klit door, de blonde vrouw trekt me nu omhoog ik kom tussen haar tieten in en zuig snel op haar tepels die hard worden als ik er op zuig.

Ze trekt me verder omhoog en mijn lul komt tegen haar kut, jaaah denk ik, ik ga neuken, en ik zet mijn eikel tegen haar kut aan. Dan druk ik mijn heupen naar voren en mijn lul glijd haar kut in, de warmte het is heerlijk de druk rondom mijn lul is heerlijk, ik hoor de donkere vrouw opnieuw luid kreunen ik kijk om. Ze is helemaal bloot, haar kut is ook kaal en ze zit op tafel waar de real-one stond, die zit helemaal in haar kut. En ze komt omhoog ik zie dat de real-one glimt van haar kut sap, en ze laat zich weer zakken, dan word ik weer op mijn taak gewezen door de blonde vrouw die haar benen om me heen heeft geslagen en met haar hielen tegen mijn billen, me naar zich toe trekt, mijn lul glijd als vanzelf diep in haar kut, en ik trek me terug en duw hem er weer in.

Ik kon me niet voorstellen dat neuken zo geil was en ik zie mijn lul steeds weer helemaal in haar kut verdwijnen, om nat van haar geil er weer uit trekken, dan voel ik dat ik ga klaar komen, ik grom en de blonde vrouw duwt me van zich af, en komt overeind druk mij met mijn rug op de bank en trek aan mijn lul ze neemt hem weer in haar mond, nog nat van haar eigen geil, en zuigt erop, mijn ballen trekken samen en ik kom onder een luide grom en kreunend klaar.

Ik spuit mijn sperma in haar mond, ze trek zich terug en de tweede en derde straal sperma spuit ik tegen haar wang, en ze laat wat ik in haar mond heb gespoten uit haar mond lopen het loopt langs haar kin op haar dikke tieten.

Dan zie ik hoe de donkere vrouw met de dildo diep in haar kut haar klit vingert en schokkend klaar komt. We komen even op adem dan komt de donkere vrouw overeind de dildo glijd uit haar kut en komt naast me op bank zitten ze pakt mijn lul vast die wat slapper aan het worden is, en ze buigt naar voren en neemt hem in haar mond, ze zuigt erop en haar vingers masseren mijn ballen.

Mijn lul wordt weer harder, en ze laat haar tong rondjes draaien om mijn eikel, dan hapt ze hem weer in haar mond en neemt hem diep in haar mond meer dan de helft verdwijnt in haar mond. Mijn lul is weer helemaal stijf als ze hem uit haar mond laat glippen, zo dan gaan we nu de dildo met je lul vergelijken en ze draait haar kont naar me toe en komt op me zitten ze laat mijn lul in haar kut glijden, tot ze hem tot aan mijn ballen in haar kut heeft zitten, Ooh jah zegt ze deze is veel lekkerder, en ze komt omhoog en weer naar beneden, ze begint me ritmisch te neuken.

.

Ik, een oudere dame 52 met mooie rood behaarde gleuf, zoek jonge jongens om ze les te geven. Stuur mij een leuk bericht, hier ga je geen spijt van krijgen! Heeft partner, maar partner is in bezit van extreem klein pikkie 10 cm. Ben nu op zoek naar een echte man die in bezit is van een goed stuk neukgereedschap. Die mij wil laten kreunen en klaarkomen. In bijzijn van mijn partner, Hallo heren, ik ben op zoek naar een dekhengst, die mijn kut wil vullen!

Ik hou van grote lullen minimaal 22 cm ik ben overal voor in, maar eerst wil ik grondig geneukt worden, hard, lang en heel diep! Kom maar op heren ik ben beregeil, mail mij snel! Om mij als mijn man naar zijn werk is mij te komen neuken. Meerdere mannen tegelijk is ook een optie.

Ik vraag geen geld alleen discretie en hygiene Ik woon in de omgeving van Ik ben een gebonden man,en Meester Arjan, ik heb een slaaf die ik ook aan biedt als hoer die voor alles wat pervers,goor,bizar,extreem enz. Dominante bull zoekt cuckoldstel. Dress zal mijn lust- en zaadsletje worden! Cuck mag toekijken, luisteren of weggestuurd worden. Zijn jullie dit stel, reageer dan. Ik ben rustig op zoek naar een stel of cuckdress voor cuckolding!

Ik heb een tijdje gedate met een stel maar ging helaas voorbij. Samen grenzen verkend, opgezocht en soms overschreden. Ik zie vaak oproepjes voor een single Bull. Die zijn lastig te vinden Hoi, ik ben Jan, een biman van 40 jaar, cm, 83 kg, 18 cm en met een strak kontje. Ik ben een potente Bull van 43 jaar die meerdere keren kan komen.
Grote memmen gratis neuken rotterdam

  • Wijd open kut erotische massage coevorden
  • De donkere vrouw gaat nu helemaal los op mijn lul en ze komt klaar, bij mij duurt het nu langer de tweede keer. Ook het feit dat je betrapt kunt worden speelt vaak een belangrijke rol.
  • Koppel zoekt trio klaarkomen met vingeren
  • DIKKE ZWARTE KUT GESCHEIDEN VROUWEN NEUKEN
  • Vrouw zoekt bull rood kutje

Bi vrouw zoekt negerinnensex


Ik zag een hele rij met vibrators en dildo, ik liep erheen en bekeek ze maar de real-one zag ik zo even niet, toen zag ik dat ik niet de enigste klant was een vrouw van zo rond de veertig stond voor een vitrine waar een bordje bij stond TARZANS. Ze zag dat ik haar bekeek en lacht naar me, ik lachte terug en ging verder met zoeken naar de real-one. Eigenlijk liep ze er wel heel sexy bij, ze had haar, haar in een staart, haar lippen donker rood, tegen paars aan en haar ogen waren zwart omrand, en een rose-paarse oogschaduw.

Haar nagels waren lang en ook donker rood, ze was sexy maar ook goed verzorgt. Ik vond het een lekkere dame voor haar leeftijd. Ik keek verder naar de dildo voor Marjolein, ik schok me te pletter toen ik een vrouwelijke stem hoorde, of ze me kon helpen, ik verwachte de dame wie ik al had gezien, maar toen ik omkeek stond er een andere vrouw, ook zo rond de veertig achter me, maar deze had kort donker, bijna zwart haar, en was licht gekleurd van huid zonnebank kleurtje haar ogen waren ook zwart omrand maar boven haar ogen was het een soort van lila achtige kleur, en haar lippen waren naturel maar glanzend.

Ehh stotterde ik, ik zoek de real-one dildo vibrator zei ik. Die hebben we niet meer zei de vrouw. Er komt een dikke glimlach rond haar mond en ze neemt me nu beter op ze bekijkt me van top tot teen.

De blonde vrouw komt er ook bij staan en zegt misschien is een tarzan wat voor je zus, ik schud mijn hoofd, nee zeg ik hij moet juist op een echt lul lijken. De twee vrouwen blijken allebei in de winkel te werken, sterker het is hun winkel. Ah grap ik die doet mijn zus er wel weer omheen, hahahaha we lachen er hard om. Ik betast de dildo en zeg, maar wel koud, ja zegt de vrouw er gaat niks boven een echte warme lul, ze kijkt me aan en vraagt, maar is die van jou ook zo groot.

Hij is dikker en groter dan de mijne, maar ik bluf ja hoor, dat geloof ik niet roep de donkere vrouw, als jij dat bewijst dan krijg je de dildo gratis. De blonde vrouw doet de deur op slot en zegt kom maar mee, ik loop achter de twee vrouwen aan we gaan door een gangetje en stappen dan een woonkamer in daar is het veel lichter dan in de winkel. De blonde vrouw pakte de dildo en zet die met de zuignap op een glazen tafel, nou kom maar op, zegt ze.

Ze staan me vol verwachting aan te kijken, nu ben ik er weer ingestonken, eerst met mijn zus en nu moet ik voor deze twee oudere dames uit de broek, ik doe mijn jas uit, gooi die op de bank en maak mijn broek los en schuif die met mijn boxer en al naar mijn enkels.

Maar ik ben zenuwachtig en er gebeurd niks met mijn lul. Ik help wel zegt de blonde vrouw en pakt mijn lul vast en begint eraan te trekken, de donkere vrouw die trekt haar vest uit en ik zie een doorzichtig heel strak shirt met daar onder een zwarte bh met haar grote borsten ik zie ook dat haar tepels hard zijn. Nog nooit had ik sex, ik ben alleen een keer toen ik 14 was afgetrokken door een vriendinnetje, maar toen kwam ik niet klaar omdat we werden gestoord, en daarna is het er nooit meer van gekomen.

En nu werd ik door een vrouw gepijpt, ik zie dat de blonde vrouw zich aan het uitkleden is ze staat ik haar bh en trekt haar rok uit, ze heeft een geil lichaam zeker nu ik zie dat ze geen panty aanheeft maar dat het van die zelfophoudende kousen zijn.

Ze maakt haar bh los en twee dikke tieten komen vrij ze zijn niet slap maar omdat ze zo groot zijn zakken ze een eind. De tepels staat recht op en door allebei de tepels zit een staafje.

Dat trekt ze haar string uit en een kale kut komt tevoorschijn. Ik voel me zo geil en ik kijk weer hoe de donkere dame aan mijn lul zuigt haar hoofd gaat heen en weer, alsof ze mijn lul met haar lippen neukt. Ik voel mijn ballen branden en voel dat ik ga klaar komen maar de donkere dame heeft dat door en laat mijn lul los. Ze staat op en maakt haar broek los die stroopt ze van haar billen en langs haar benen, nu zie ik dat ze geen strak shirt aan heeft maar een body.

De blonde dame komt nu voor me staan en trekt me naar zich toe, ik voel haar lippen op de mijn en een geile tong dringt zich in mijn mond, ze trekt me achter zich aan en gaat wijdbeens op de bank zitten en trekt me ertussen, haar schaamlippen zijn groot en ze wijken van elkaar, ik zie dat ze vanbinnen nat is en ze duwt mijn hoofd tussen haar benen, nu ruik ik haar geil, en ik steek mijn tong uit en proef voor het eerst in mijn leven een kut.

De druk op mijn hoofd word minder, en ik lik haar klit door, de blonde vrouw trekt me nu omhoog ik kom tussen haar tieten in en zuig snel op haar tepels die hard worden als ik er op zuig. Ze trekt me verder omhoog en mijn lul komt tegen haar kut, jaaah denk ik, ik ga neuken, en ik zet mijn eikel tegen haar kut aan. Dan druk ik mijn heupen naar voren en mijn lul glijd haar kut in, de warmte het is heerlijk de druk rondom mijn lul is heerlijk, ik hoor de donkere vrouw opnieuw luid kreunen ik kijk om.

Ze is helemaal bloot, haar kut is ook kaal en ze zit op tafel waar de real-one stond, die zit helemaal in haar kut. En ze komt omhoog ik zie dat de real-one glimt van haar kut sap, en ze laat zich weer zakken, dan word ik weer op mijn taak gewezen door de blonde vrouw die haar benen om me heen heeft geslagen en met haar hielen tegen mijn billen, me naar zich toe trekt, mijn lul glijd als vanzelf diep in haar kut, en ik trek me terug en duw hem er weer in. Ik kon me niet voorstellen dat neuken zo geil was en ik zie mijn lul steeds weer helemaal in haar kut verdwijnen, om nat van haar geil er weer uit trekken, dan voel ik dat ik ga klaar komen, ik grom en de blonde vrouw duwt me van zich af, en komt overeind druk mij met mijn rug op de bank en trek aan mijn lul ze neemt hem weer in haar mond, nog nat van haar eigen geil, en zuigt erop, mijn ballen trekken samen en ik kom onder een luide grom en kreunend klaar.

Ik spuit mijn sperma in haar mond, ze trek zich terug en de tweede en derde straal sperma spuit ik tegen haar wang, en ze laat wat ik in haar mond heb gespoten uit haar mond lopen het loopt langs haar kin op haar dikke tieten.

Dan zie ik hoe de donkere vrouw met de dildo diep in haar kut haar klit vingert en schokkend klaar komt. We komen even op adem dan komt de donkere vrouw overeind de dildo glijd uit haar kut en komt naast me op bank zitten ze pakt mijn lul vast die wat slapper aan het worden is, en ze buigt naar voren en neemt hem in haar mond, ze zuigt erop en haar vingers masseren mijn ballen.

Mijn lul wordt weer harder, en ze laat haar tong rondjes draaien om mijn eikel, dan hapt ze hem weer in haar mond en neemt hem diep in haar mond meer dan de helft verdwijnt in haar mond. Mijn lul is weer helemaal stijf als ze hem uit haar mond laat glippen, zo dan gaan we nu de dildo met je lul vergelijken en ze draait haar kont naar me toe en komt op me zitten ze laat mijn lul in haar kut glijden, tot ze hem tot aan mijn ballen in haar kut heeft zitten, Ooh jah zegt ze deze is veel lekkerder, en ze komt omhoog en weer naar beneden, ze begint me ritmisch te neuken.

Ik zie de blonde vrouw naar de tafel lopen waar de real-one nog steeds op tafel staat, nu gaat zij erop zitten en de dildo verdwijnt helemaal in haar kut ik zie haar dikke kutlippen eromheen zitten, ze begint op en neer te wippen, en neukt zich op de dildo.

De donkere vrouw gaat nu helemaal los op mijn lul en ze komt klaar, bij mij duurt het nu langer de tweede keer. Ik krijg nog wat te drinken, tot de blonde vrouw zegt zo jij hebt een gratis dildo voor je zus verdient.

Want jou lul is net zo lekker als die dildo, nee hoor zegt de donkere, ik vind zijn lul lekkerder. Dus mag hij nog wel eens langs komen, we moeten er om lachen. Zo dan nu snel weer de winkel open voor we klandizie kwijt raken, ze pakt de dildo netjes in, en zegt voor je hem aan je zus geeft ruik er nog maar een keer aan, dan moet je hem wel wassen voor je hem aan je zus geeft.

We kleden ons weer aan de dames gaan eerst nog naar de badkamer, en wassen zich even snel. De deur van de winkel gaat weer van het slot en ze zijn weer open voor de klandizie. Ik krijg van allebei nog een dikke geile natte tong zoen.

De blonde vrouw zegt kom gauw weer langs lekkere kerel, en ik ga snel naar de overkant en pak mijn fiets. Een kleine 20 minuten later ben ik weer thuis, Marjolein staat op me te wachten, jemig wat duurde het lang wat heb je allemaal gedaan onderweg. En ze wilde het plastic tasje van me over nemen. Maar ik trok het terug. Wees maar niet bang mannetje je mag wel kijken als ik hem gebruik, nee zeg ik hij moet eerst even schoongemaakt worden.

Vraagt Marjolein nou zeg ik en ik vertelde haar wat me die middag was overkomen. Haar mond viel open en een geile lach kwam rond haar lippen, ze pakte de dildo uit de verpakking en rook eraan eeeh zei ze ik rook er ook aan, ja zus zo ruikt een geile kut.

Ik pakte hem van haar aan en rook er nog een keer aan, wel een hele geile lucht zei ik, en ik likte eraan, ik proefde de zoute smaak van de kutten van de twee geile vrouwen. Ik liep ermee naar de badkamer en waste hem af, toen nam ik hem weer mee naar de kamer van Marjolein die al helemaal bloot op bed lag, haar kut stond een stukje open en ik zag haar geil glinsteren.

Ze pakte de dildo aan het kastje dat aan het touwtje vast zat had ik eigenlijk niet gezien, viel me nu pas op. Marjolein ging op haar rug liggen met haar benen weid en wreef met de eikel over haar schaamlippen. Ik zag nu pas goed hoe geil ze was ze drukte de dildo tussen haar schaamlippen en duwde hem voor de helft naar binnen, een luide kreun kwam uit haar mond.

Het was nu een uur geleden dat ik voor de tweede keer was klaar gekomen maar ik voelde me nu wel weer geil worden, nu ik mijn zus met die dildo tussen haar schaamlippen zag liggen. Ik kleden me ook uit en ging naast mijn zus liggen, mijn lul was weer hard en ik trok er zachtjes aan, met mijn andere hand ging ik naar de borst van Marjolein en zachtjes kneep ik in haar tepels, ze keek me geil aan, ze boog naar me en we kuste onze tongen vonden elkaar.

Ik trok de dildo uit haar kut, haar schaamlippen bleven wijd open staan en toen boog ik me naar het kut, ik likte haar klit, ze schokte wild, ik zoog op haar klit en duwde twee vingers in haar natte kut. Toen voelde ik haar hand mijn lul pakken en trok die naar zich toen, we gingen in standje 69 liggen ik zoog op haar klit en schaamlippen en zij begon mijn lul te pijpen.

Ik keek even op en zag hoe ze op mijn lul zoog haar lippen sloten strak rond mijn lul, een heerlijk gezicht. Mijn zus die op mijn lul zuigt, ik ging door met haar kut te likken, tot ze klaar kwam. Bij mij ging het niet zo makkelijk nadat ik al twee keer was klaar gekomen.

Ik ging achter Marjolein zitten haar mooie strakke billen naar me toe, en ik drukte mijn lul tegen haar kut, haar schaamlippen waren nog zo nat dat ik er makkelijk tussen gleed en mijn lul helemaal naar binnen schoof.

Ik begon haar te neuken, ik hield het een kwartier vol Marjolein kwam twee keer klaar, maar toen kwam ook ik klaar ik trok mijn lul uit haar kut en leegde mijn ballen op haar strakke geile billen. Moe vielen we op bed, na een kwartiertje rust ben ik gaan douche, en toen ik klaar was stapte Marjolein de badkamer binnen ze kuste me vol op mijn mond, haar tong geil in mijn mond, lekker broertje heb ik toch.

Ik kneep haar in de billen nee zei ik, ik heb een hele geile zus. Wanneer ze haar gezicht in de spiegel bekeek kon ze niet ontevreden zijn. Voor Karel had ze zich deze keer extra zorgvuldig gekleed. Ze wilde dat haar tepels door haar glanzende witte zijden bloes zouden koekeloeren. De bh had ze via een postorderbedrijf besteld. Ze stond er versteld van hoe haar memmen door dit kledingstuk schandalig vooruit staken. Bij de bh hoorde ook een donkerrode jarretelgordel, waaraan ze peperdure Fogalkousen droeg.

Karel viel op leer. Dat was haar nu wel duidelijk genoeg. Gelukkig had ze altijd al veel leren kleding gekocht en gedragen. Dus nu had ze haar duurste rok uitgekozen. Het was een net onder de knie vallende, nauwsluitende bordeauxrode leren doorknooprok. Verder had ze haar enkellange zwarte leren jas aangedaan, met de smalle kraag. De jas viel een beetje wijd, maar haar tieten leken er door die schandalige bh nog altijd enorm in. Aan haar voeten droeg ze deze keer de zwarte laklaarzen van Jourdan die tot net onder de knie reikten en waarvan de schachten dus een gedeelte schuil gingen onder de leren rok.

De laarzen hadden een kleine, vlakke hak, met aan de achterzijde een uitermate aanstellerig gouden gespje. Ze had er goed over nagedacht: Dan maakte ze een kans bij Karel. Wat nu gebeurde, ze kon het nauwelijks geloven. Jeanne was in volledige verwarring. Ze was nog niet aangekomen voor de deur van zijn penthouse appartement of diezelfde deur vloog open. Karel greep haar bij de smalle kraag van de jas en sleurde haar het huis in.

Hij drukte haar tegen de muur en perste zijn lijf tegen het hare. Kun je een man dan helemaal niet met rust laten. Dan zul je het weten ook. Zijn handen knepen in haar tieten en graaiden naar haar kruis. Hij deed haar zeer, maar ze vond het heerlijk. Gewillig opende ze haar mond voor zijn tong en ze bood hem haar zorgvuldig in leer verpakte tieten aan.

Het volgende moment slaakte ze een kreet, zo hard had hij in haar schaamlippen geknepen. Maar meteen daarop wreef een vinger onverwacht teder over haar kietelaar. Het was niet mogelijk, zo snel ging het. Jeanne snakte naar adem. Dit was zo heerlijk. Ooo-aah, ik wil je zuigen. Toen hij haar met beide handen bij de schouders beetpakte en haar stevig tegen de muur aandrukte, kwam ze zachtjes klaar, in kleine golfjes.

Dat kleine klaarkomen maakte haar alleen nog maar geiler. Plotseling liet Karel haar los, deed een stap achteruit en keek haar spottend aan. Karel opende zijn broek en viste zijn stijve pik eruit. Wat een mooi ding. Jeanne wist helemaal niet, dat ze een pik mooi kon vinden. Dit was de eerste in haar jarig bestaan waar ze van begon te watertanden.

Wat was er met haar aan de hand? Ze wilde het zich niet afvragen, ze vond het zo ontzettend geil en heerlijk wat Karel met haar deed. En dat ze zo in haar leren kleding voor hem mocht staan, ingepakt in het zachte leer van haar jas, de leren rok met de knoopjes voren nog open en de laarzen. Jeanne wilde Karels leren slavinnentrut zijn. Dat ze deze woorden dacht, ze kon het niet geloven.

Ze verloor haar evenwicht en viel op de vloer. Toen ze weer rechtop kwam, zag ze dat Karel zijn pik weer in zijn broek gedaan had. Ze wilde die pik van hem. Waar moest zij een andere vrouw vandaan halen? Hij kon toch niet haar favoriete kleindochter bedoelen? Het meisje was amper achttien. Dat kon toch niet? Los van het feit dat het ondenkbaar was, dat Katherina er mee zou instemmen? Tot haar schrik merkte ze dat ze de mogelijkheid dat het zou gebeuren zelfs in ogenschouw nam. Dat duurt me nu te lang.

Het was zo heerlijk geweest. Alleen, toen ze die ochtend zijn appartement verliet, had hij gezegd: Karel had haar aan het idee willen laten wennen. Sterker nog, Karel had gewild dat ook zij opgewonden raakte bij het idee het met hem en haar eigen kleindochter te doen. En opgewonden geraakt was ze. Het schaamrood vloog haar naar de kaken, wanneer ze eraan dacht wat ze Karel allemaal met haar had laten doen. Ze moest zich niet voorstellen dat haar kleindochter daar getuige van ging zijn.

Hoe had hij het durven vragen? Maar het was er nu eenmaal uit. Het kwam Karel voor alsof hij er zelf niets meer aan kon doen. Hij werd gedreven als door een innerlijke kracht. Hij stond een beetje versteld van zichzelf. Met een aangifte voor aanranding had hij de volgende dag serieus rekening gehouden.

Hoe had hij ook zo stom kunnen zijn zoveel te drinken? In zijn dronkenschap had hij niet meer fatsoenlijk kunnen inschatten of hij te ver ging bij de mooie Jeanne.

En hij wist het zeker, toen hij haar in het steegje getrokken had en haar bij haar tieten gegrepen had, bij haar kut die onder het leer schuilging, toen was hij absoluut te ver gegaan. Hoe groot was zijn verbazing toen twee dagen later het tegenovergestelde gebeurde.

Geen aangifte, geen politie aan de deur, geen publieke schandpaal. Jeanne had op zijn antwoordapparaat ingesproken, dat ze hem weer wilde zien. Dat ze spijt had van haar kinderachtig gedrag, dat ze met hem wilde praten. Eerst had hij nog aan een valstrik gedacht. Je wist tenslotte maar nooit. Misschien wilde ze gewoon ervoor zorgen dat ze bewijzen kreeg. Want als het op een zaak aankwam, was het uiteindelijk haar woord tegen het zijne. Maar die gedachte verwierp hij al snel.

Alleen al bij het horen van de stem van Jeanne op het antwoordapparaat kreeg hij weer een stijve. En toch, hij besloot niet meteen te reageren. Hij wilde zien hoe ver hij kon gaan.

De volgende dag volgde weer een telefoontje, de dag daarop was er een vergadering. Hij gedroeg zich uitermate koel en afstandelijk tegenover Jeanne. Zij zocht duidelijk zijn toenadering. Ze had zich ook extra voor hem gekleed. Hij kon het zien. Die lange wijdvallende lichtbruine leren rok had ze nog nooit eerder aangehad.

Net zo min als de cremekleurige knielaarzen. De overige leden van de commissie maakten zelfs opmerkingen over haar kleding: Maar hij hield zich verder op de vlakte.

Hij wilde dat haar tieten bloot waren, want die moesten lekker tijdens het rijden op en neer kletsen. Daarna zou hij met het western spelletje doorgaan en de rollen omdraaien. Hij zou haar van zich afwerpen, haar bij haar haren grijpen en meesleuren naar een schuur en haar vastbinden aan een paal.

Heerlijk, met die wijde leren aan, die laarzen in het stof en vooral die vrij bengelende, zware tieten van haar. Het was toen dat zijn plannetje was beginnen te rijpen. Hij wilde zien hoe ver hij deze lekkere oude leren teef kon krijgen. Want ver had hij haar al gekregen. Verder dan hij bij enige vrouw tot dan toe ooit had klaargespeeld. Nadat hij Jeanne meteen aan het begin van hun eerste avond in zijn penthouseflat zo aan het schrikken had gemaakt met het voorstel dat zij hem haar kleindochter moest aanbieden en het samen met haar moest doen, was het allemaal als vanzelf gegaan.

Maar bij het zien van de onthutste blik in haar ogen en had hij haar zo ontzettend geil gevonden, dat hij zich niet langer kon en wilde beheersen. Daar stond die 67 jarige ex-directrice voor hem te trillen op haar in laklaarzen gestoken voeten.

Het haar droeg ze hoog opgestoken en haar lippen had ze knalrood geverfd. De tieten staken schandalig groot af in de wijd vallende leren jas.

Het was heerlijk om te zien hoe schichtig ze keek, hoe onzeker ze was en tegelijk zo ontzettend geil en opgewonden. Voor de rest gedraag je je helemaal passief. Alsof je verlamd bent van de schrik en angst. Hou je zo slap mogelijk verder en laat mij ongestoord mijn gang gaan. Karel was te vreden. Hij stapte op Jeanne af, nam haar in zijn armen en begon haar te zoenen. Ze hing als een leden pop in zijn armen, hij kon haar betasten waar hij maar wilde.

Maar om daar echt van te kunnen genieten, moest hij zelf even kalmeren. Hij stopte met zoenen en drukte haar gewoon tegen zich aan. Haar rijpe lichaam voelde zwaar. Langzaam telde hij tot tien en begon toen langzaam met zijn handen over haar leren lijf te tasten.

Met zijn vingertoppen volgde hij de plooien van het leren achterpand van de jas omlaag naar haar billen. Hij hield ontzettend van een mollig vrouwenlijf in leer. Hier en daar kneep hij zachtjes. Jeanne steunde een beetje, snifte alsof ze moest huilen. Verdomme, ze speelde haar rol goed. Karel zoog zijn lippen vast in haar nek en reed als een hond tegen haar op, terwijl zijn handen verder gingen op ontdekkingstocht langs die leren rug omlaag naar haar kont.

Hij voelde hoe strak die kont zat ingepakt in de leren rok. Jeanne hield braaf de handen diep in haar zakken gestoken, toen hij zijn handen langs haar zij langzaam omhoog bewoog. Toen hij zijn handen naar voren, naar haar tieten toe stuurde, verbaasde Jeanne hem waarempel weer. Ze begon echt te snikken en te bedelen: Tranen biggelden inderdaad over haar wangen. Jeanne slaakte een schreeuwtje.

Maar hij zoog meteen zijn mond weer op de hare. De manier waarop Jeanne zijn zoen beantwoordde, liet geen twijfel mogelijk. Karel greep haar beet bij haar keel. Hij snoerde de kraag van haar jas rond haar hals en trok haar van de gang mee de kamer in. Daar duwde hij haar ruw tegen de muur, liet haar los en deed een paar stappen achteruit.

Hij wilde zo veel mogelijk van de aanblik van deze gore ouwe burgerlijke teef in haar leer genieten. Prachtig zoals ze daar stond met gebogen hoofd, snikkend, de handen braaf in haar jaszakken. Hij kreeg een idee. Ik wil dat oude blote vel van je zien. Ik wil die vette tieten van je zien bengelen en zwabberen.

Karel wist maar al te goed dat het leer dat hem zo opwond haar tegelijkertijd beschermde. Het beschermde haar oudere lichaam dat ze liever niet zo maar voor iedereen te kijk willen stellen. En je hoeft er geen striptease van te maken. In een minuut wil ik je blote reet en tieten zien, anders kun je ernaar fluiten mijn pik in je bek te mogen krijgen. Hij stak hard en stijf uit de gulp.

Karel trok er een paar keer aan. Snel knoopte ze haar jas open. Ze deed de jas uit en bracht hem gedwee naar me toe. Karel kon zich niet beheersen, toen hij haar in de leren rok en de hagelwitte bloes op zich af zag komen. Hij greep haar beet, drukte haar tegen zich aan en zoende haar weer. Zijn pik prikte tegen haar leren buik aan. Hij reed tegen haar op, maar stootte haar na een half minuutje weer van zich af.

Jeanne begon nu een stuk onzekerder haar bloes los te knopen. Even stond ze daar besluitloos in haar rode leren rok en blote bovenlijf. Haar tieten staken schandalig in de lucht in de rode bh. De tepels waren wonderlijk groot. Karel wees op haar buik. Dat hij zo grof tegen haar was. Tranen ook, omdat ze zichzelf niet meer herkende. Ze moest toegeven, dat ze het lekker vond, door hem zo uitgescholden te worden. En ze wilde niets liever dan voor hem knielen en aan zijn pik gaan zuigen.

Dus begon ze de knopen van de rok los te maken. Ze zag hoe Karel aan zijn pik stond te sjorren. Het maakte haar heet en flauw in de buik. Oh, wat wilde ze zijn lul graag likken, zuigen. Hij moest haar ermee in het gezicht slaan. Met die voorstelling overwon ze de schaamte over haar oude lijf en liet de rok van haar heupen zakken en stapte eruit.

Daar stond ze voor hem, alleen nog met haar zelf ophoudende kousen, rode bh en laklaarzen aan. Karel greep haar bij haar schaamlippen en trok aan de haren.

Zo bewerkte hij haar voor een paar seconden. Toen liet hij haar los. Snel verliet hij de kamer, holde naar boven en haalde zijn digitale camera te voorschijn.

Even bedacht hij zich, toen kleedde hij zich uit. Hij wilde haar dadelijk tegen zijn eigen blote lijf aan voelen. Toen hij weer in de woonkamer kwam, zag hij dat Jeanne braaf aan haar kut en tieten speelde. Hij hield de camera in de lucht en zei: Je gaat het beste van je eigen geilheid geven. Kijk maar naar die dikke pik van me.

Die krijg je straks als beloning overal te voelen. En je gaat de goorste dingen zeggen, die je in de kop komen. Beginnen, nu, niet zo braaf, stel je maar gerust aan, als een echte domme neukteef. Ik wil je horen kreunen, ik wil dat je gore taal uitslaat, ik wil dat je bedelt om mijn lul, mijn zaad, mijn pis in je bek. Heb je dat begrepen, hoer? Daarop gaf hij haar een teken en schakelde hij de camera aan.

Hij keek door het LCD-scherm naar zijn ex-directrice. Wat zag dat mens er geil uit in die rode bh, waar haar tieten uitbolden, die zelfophoudende kousen die strak in haar bovenvlees sneden en vooral die heerlijk truttige maar o zo geile zwarte laklaarzen.

Langzaam kwam er meer beweging in haar lichaam. Ze tilde een van haar tieten uit haar bh en bracht de tepel naar haar mond. Ze likte er amechtig aan, terwijl ze in de camera keek en haar mond tuitte. Daarop nam ze de beide dikke uiers in haar handen en bracht ze als op een serveerblad naar de lens toe. Het viel hem op dat van tranen niets meer te bespeuren viel. Ze glimlachte zelfs en likte met haar tong haar lippen. Je mag er alles mee doen. Als ik dadelijk maar die lekkere pik van je in mijn hoerebek krijg.

Ze bolden over de rand van haar bh heen en bleven hangen als grote, zachte vleesklokken. Karel vond het moeilijk om de camera te blijven bedienen, zo opwindend was het schouwspel dat Jeanne hem bood. Ze was de volleerde oude del. Hoe graag zou hij niet de gladde zooltjes van die laarzen likken. Maar hij wist dat dat wel het allerlaatste was wat Jeanne verwachtte. Hij schakelde de camera uit. Ik wil dat je me smeekt om mijn pik. Jeanne ging direct over in een hogere versnelling.

Weer pakte ze haar dikke tieten beet, nu van de zijkanten en perste ze naar voren, richting lens. Pak ze dan toch die memmen van me. Je mag alles met me doen. Ik vind alles lekker wat je met me doet.

vrouw zoekt bull rood kutje