Kut met piercing kutje schuren

kut met piercing kutje schuren

.

Gangbang venlo neuken met een lekker wijf
kut met piercing kutje schuren

.

Ik merkte dat de piercing voortdurend een gevoelig clitje opleverde, dus ik zat er vaak aan te friemelen. Ik voelde ook dat Leny ontzettend nat was, soms drupte haar kutvocht gewoon onder haar degelijke jurk vandaan op de grond. Leny droeg namelijk zo min mogelijk onderbroeken, omdat deze haar genotsknopje teveel schuurden.

Leny vond het leuk om haar kutje te laten zien, ze was trots op haar staafje. En ja, we keken af en toe ook porno, waarna Leny intens klaarkwam. Ineens kwam Leny met het bericht dat we volgende week op vakantie gingen.

Ik was verbaasd, ik moest altijd de vakanties regelen en dat moest ruim van te voren gepland worden. Leny had zin in vakantie zei ze en we zouden een strandvakantie hebben in Zuid-Frankrijk. We gingen dus op vakantie. We hadden een mooi huisje in de buurt van het strand.

De eerste dag na aankomst zouden we naar het strand gaan en ik pakte de spullen bij elkaar. Op het strand liep Leny een stukje door en ging haar spullen neerleggen. Ze deed meteen al haar kleren uit, alleen had ze haar degelijke badpak niet aan. Ze had niks aan!

Ik kijk haar geschokt aan, want als er iemand preuts en degelijk is, dan ik zij het wel. Ik vroeg stotterend wat ze aan het doen was en Leny gaf aan dat dit een naaktstrand was, dat niemand haar kent en dat ze t jammer vindt wanneer niemand haar piercing kan zien! Ik protesteerde flink, maar er was geen discussie mogelijk. Tja, daar stond ik dan. Leny ging gewoon door met uitpakken van haar spullen. Ze wapperde met haar handdoek en bukte voorover, zodanig, dat iedereen haar piercing en kutje goed kon zien.

Ook toen ze op haar rug ging liggen spreidde ze haar benen, zodat iedereen haar kale, volle schaamlippen met piercing kon bezichtigen. Toch vind ik t ook wel weer geil. Haar grote, volle en wat slappe borsten lagen er mooi bij, iets naar buiten gezakt, maar wel haar dikke bruine tepels recht omhoog.

Ik zag ook dat haar tepels hard waren, dus ze was wat opgewonden. Ik koos eieren voor mijn geld, trok beschaamd mijn kleren uit en ging naakt, op mijn buik, op de handdoek liggen. Ik keek eens om mij heen en het viel me op dat de weinige mensen die er waren, ook naakt waren. Uiteindelijk kwam ik tot rust en lag ik best wel lekker op het strand, met een halfstijve pik.

Op een gegeven moment durfde ik ook op mijn rug te liggen. Als hij slap is heb ik best wel een klein pikkie, daar voelde ik me niet happy mee, maar Leny had gelijk, we kennen hier niemand. Maar, wat ik ongemakkelijk ging vinden: Leny lag met haar dikke kut en haar benen half wijd nogal te kijk.

De piercing was goed te zien en voortdurend liepen naakte mannen voorbij die de tijd namen om de piercing eens goed te bekijken. Het kwam zelfs voor dat een kerel op z'n knieën vlak voor Leny ging, om het staafje uitgebreid te bekijken. Ze had niet door dat die mannen alleen maar geil waren, Leny dacht echt dat al die mannen alleen maar de piercing interessant vonden. Na de eerste dag hebben we door al deze opwinding heerlijke seks gehad. De volgende dag verliep t zelfde.

Alleen, als Leny haar handdoek wat rechter wilde leggen, ging ze op handen en knieën en dat deed ze zo geil! Ze spreidde dan extra haar benen en deed haar rug wat hol. Iedereen die op het strand toekeek, keek uitgebreid hoe ze dat deed. Het viel me ook op dat er steeds meer mannen voorbij liepen, steeds meer mannen hadden een halfstijve pik. En Leny had t maar niet door. Leny stond ineens op en zei me een stukje te gaan wandelen. Dit ging ze naakt doen.

Daar liep ik, met mijn kleine pikkie, achter mijn brave, iets te stevige echtgenote aan op een Zuid-Frans naaktstrand. Door het rulle zand liep Leny niet erg soepel, hij dikke hangende borsten schommelden en schudden heel geil mee. Op een heel rustig stuk lag een kerel van eind de twintig.

Ook hij lag naakt en hij leek te slapen. Leny liep rustig aan hem voorbij, maar bleef ineens stilstaan. Ze keek nadrukkelijk naar zijn behoorlijk grote penis, die schuin omhoog op zijn buik lag. De man had een piercing op de overgang van scrotum naar penis. In zijn zak zaten twee hele dikke ballen en zijn pik was ruimschoots geaderd met bovenop een grote, ronde eikel.

Leny keek naar de piercing en vroeg aan de man of ze zijn piercing wat beter mocht bekijken. De man werd verstoord wakker en wilde iets snauwen. Maar hij keek op, zag Leny, een naakte vijftiger met dikke tieten en een kale kut en hij probeerde iets vriendelijker haar af te wimpelen.

Ik stond een stukje verder, verdekt, maar ik kon alles goed volgen. Leny bleef vasthoudend en uiteindelijk mocht ze de piercing beter bekijken. Leny ging op haar knieën vlak bij de pik en bekeek m van dichtbij. Haar tieten hingen bijna in het zand en raakten zijn heup aan. De man voelde die tieten en er stroomde meteen al meer bloed in zijn slappe slurf. Leny vroeg of ze de piercing mocht aanraken en dat mocht. Leny vond m prachtig en merkte niet dat die man steeds meer geïnteresseerd raakte in deze dame.

Die dikke, zachte borsten voelden goed en de naïviteit van Leny wond hem ook op. Terwijl zijn pik zich oprichtte ik zag m jaloersmakend groot worden , had Leny alleen maar aandacht voor de piercing. Ineens zei Leny dat zij ook een piercing had en of hij m wilde zien. Dat wilde hij wel, dus Leny stond op, veegde t zand van haar knieën en ging boven hem staan met haar voeten aan beide kanten van zijn hoofd. Doordat hij tegen de zon in moest kijken, zag hij niet veel. Hij vroeg dan ook of Leny dichterbij wilde komen en zonder nadenken zakte ze naar beneden boven zijn hoofd, zodat ze uiteindelijk gehurkt boven zijn gezicht zat.

De man kon de piercing nu wel goed zien en hij zag ook dat door deze houding haar mooie schaamlippen uiteen weken. Hij zag ook de binnenste schaamlippen zich al een beetje openen! Hij was verkocht, dit was geil en zijn grote pik stond meteen recht overeind. Dit zag Leny niet, want dat speelde zich achter haar rug af. Leny vroeg hoe hij haar piercing vond en hij reageerde enthousiast. Ineens likte hij over haar staafje en daar had Leny niet op gerekend.

Dit alles was voor haar niet seksueel bedoeld, maar een lik over haar clitoris deed haar schokken en al haar lustgevoelens kwamen vrij. Ze vroeg of hij dat nog eens wilde doen en meteen begon de jongeman uitgebreid haar clitje en staafje af te likken. Haar kutvocht begon te lopen en ze zakte nog verder naar beneden om de man haar hele kut aan te bieden. Ook begon ze over zijn gezicht te schuren, alhoewel 'glibberen' een betere benaming was, want tjonge,wat was ze nat!

Inmiddels waren er meerdere kijkers om dit koppeltje heen gaan staan om geboeid toe te kijken. De man was bedreven, want Leny leek al klaar te komen!

Ineens hief ze haar hoofd naar achteren, stootte een grom uit en kwam klaar. Alle kijkers hadden een stijve en waren zich aan het aftrekken! Leny kwam iets bij en de man vertelde dat hij het wel eens had gehad dat de piercing van een vrouw zijn piercing aantikte. En dat was heel leuk en prettig om te doen. Leny wilde dat ook en vroeg wat ze daarvoor moest den.

Hij legde uit dat ze dan omgekeerd op hem moest gaan zitten. Door zijn erectie zou zijn piercing omhoog komen en als ze dan iets voorover boog kon haar piercing de zijne raken. Leny stond op, keek verbaast naar zijn enorme dikke vlaggenmast en zette haar benen naast zijn heupen. Ze ging op haar knieën zitten met haar volle kont naar zijn gezicht gericht. Ze pakte zijn stijve pik. Het liefst wilde ze hem met haar hele vuist vatten, maar dat vond ze ordinair en daarom pakte ze zoals ze dat altijd deed: Ze plaatste de dikke, blauwe eikel voor haar kut, bewoog heen en weer zodat de pik goed tussen haar schaamlippen geplaatst werd en ze liet zich langzaam op die dikke knoepert zakken.

Zo, dit was een dikke pik en wat voelde dat lekker! Ik keek weer eens machteloos, jaloers en geil toe. Ook ik had mijn stijve pik in de hand en bewoog mijn voorhuid langzaam heen en weer.

Leny begon te bewegen. De man had een schitterend uitzicht op haar volle kont, met haar bruine sterretje en de lippen die strak om zijn pik gedrapeerd lagen.

Hij bleef rust genieten en liet Leny het werk doen. Wat extra geil was, was dat Leny haar handen liet steunen op de iets gespreide benen van de man, waardoor ze automatisch haar borsten tegen elkaar aan duwde.

Die dikke tieten met twee bruine, harde spenen erop schudden op het neukritme mee! Leny neukte dat het een lieve lust was. Ineens wist ze weer waarom ze dit deed en boog iets voorover. De man hield het niet meer, want door deze hoek werd zijn knalharde pik nog meer geplet tijdens het nekuekn en werd zijn uitzicht nog geiler!

Het lukte Leny, ze voelde haar staafje bij elke neukbewegingen tegen de piercing van de onbekende man aankomen en het maakte haar zo geil dat ze weer begon klaar te komen. Ze kreunde en steunde, ze beukte met haar volle kont in een hoog tempo op de pik van de man en ze ging maar door en door.

De dikke wortel raakte alle gevoelige plekjes in haar hete neukholletje en Leny wist niet meer hoe ze t had. Al neukend kwam ze klaar, ze hijgde en kreunde en op het juiste moment gaf ze een diepe brul en kwam spetterend klaar!

Haar kutsap liep over de zak van de man heen. Al knijpend en melkend verwerkte haar rijpe kut het orgasme. Langzaam nadert haar tong mn kutje, haar gezicht komt nu in beeld. Ik voel en zie haar tong likjes maken van beneden naar boven over mijn buitenste lipjes. En dan plots met een lange haal gaat haar tong over heel mun kut. Ik sidder, en voel mn klitje harder worden. Dan drukt ze haar mond vol op mn kut, likt gulzig tussen mn lipjes, zuigt eerst mn binnenste lipjes helemaal naar binnen, dan mn klitje.

En dat telkens weer opnieuw. Ik sta weer in brand! Als ze dan plots haar tong diep in mijn holletje drukt houd ik het niet meer. Schokkend en schreeuwend kom ik weer klaar. De vrouw duwt met kracht haar tong in mijn samentrekkende kut. Ik zie op het scherm hoe haar mond, neus, wangen glimmen van mn vocht.

Ik hoor ze likken en smakken en zie hoe ze gulzig mijn vocht op likt en binnen slikt. De man met de micro trekt haar nu met haar schouders naar achteren, "Zo is het wel genoeg, nu willen we ook wel even een reactie! De vrouw staat recht en de cameraman neemt haar gezicht nu in beeld. Ze heeft een rond bol gezicht, een piercing door haar wenkbrauw. Maar wat vooral opvalt is haar glimmende gezicht van mijn geil. En geloof me, ik heb een rijke ervaring", voegt ze er aan toe.

Ik wil het best geloven, zo lekker ben ik nog nooit gelikt geweest. Bij Dirk gaat het meestal erg snel, hij houdt er niet van als mn kut nat is bij het likken.

En hij mist duidelijk de techniek die deze vrouw duidelijk wel had! Ik voel me zalig, en ben, achteraf wel blij dat een vrouw het laatste opbod gewonnen heeft. Een onvergetelijke lekkere ervaring. Ik ben blij dat het nu achter de rug is, en kijk uit om te vernemen hoeveel we verdiend hebben. Mmm, ik zou nu eigenlijk wel graag door Dirk genomen worden, zijn kloppende lul in mijn nog hunkerende kutje voelen.

Ja, dat zou het pas helemaal afmaken, nu onmiddellijk, in deze positie, een stevige neukbeurt door Dirk! Ik wacht geduldig tot ik zal losgemaakt worden. Ik laat diegene die nog wat briefjes hebben graag nog even je beeld vervolledigen". Maar voor ik verder kan piekeren voel ik dat de tafel langzaam richting rand geduwd wordt door de twee mannen.

Een lichte paniek maakt zich van me meester. Ik lig hier wel in een volkomen weerloze positie, benen en knieën wijd uiteen! De grootste mannen vooraan in het publiek kunnen al net bij mn bovenbenen. Het publiek joelt en gilt.

Ik val bijna flauw van de schrik. De mannen die me voortduwen glimlachen even naar me, maar slaan verder mijn kreet en angstige blik volledig in de wind. Op de schermen overzie ik de situatie. Enkele mannen die net aan me kunnen, grijpen in hun broekzak, en gooien wat geld en bankbriefjes over me. Langzaam wordt mijn tafel wat dichter geduwd, ik voel talrijke handen die nu wild naar mn kut graaien.

Na enkele seconden wordt ik terug een beetje achteruit getrokken, tot de mannen nog wel net tot bij mn bovenbenen kunnen, maar niet meer bij mn kutje. Plots wordt de tafel opzij getrokken, en dan weer vooruit richting publiek.

Ik begrijp het nu. Als iemand met wat bankbiljetten staat te zwaaien mag ie in ruil even aan mn kut zitten. En zijn buren graaien uiteraard graag mee!

Op een van de schermen zie ik dat twee, soms drie vingers ook tegelijkertijd in mn kut verdwijnen, en meestal horend bij verschillende eigenaars! Ik voel me weer erg geil.

Heel anders dan de vrouw daarnet. Ruw nu, hongerige vingers die ruw aan mn schaamlippen trekken, hard met ruwe handen over mn gevoelige klitje schuren, en zo diep mogelijk dezelfde ruwe, soms vuile vingers in mn kut wurmen. Mn kutje is nog nauw, het doet al een beetje pijn als er drie vingers in verdwijnen, zeker omdat het niet bepaald zachtaardig gebeurt.

Maar het duurt telkens slechts een tiental seconden zou de duur afhangen van het geboden bedrag vraag ik me nog af? Meerdere malen denk ik niet te kunnen weerstaan weer klaar te komen, maar net dan wordt ik weer achteruitgestoken. Op het beeld zie ik dat mn kut gewoon druipt. Een van beide mannen die me voortduwen is wel zo attent af en toe een flinke geut olie over mn kut en de handen te gieten, zodat ze me niet verwonden.

Hé, denk ik, het is allemaal wel opgezet, gezien hij die bus olie bij heeft! Wat wellicht een kwartiertje duurde leek me uren. En diep vanbinnen voel ik dat het voor mij eigenlijk nog wel even mocht doorgaan, als ik terug naar het midden van het kleine podium gereden word.

Jullie kennende heeft de gemiddelde man hier een veeeeeel dikkere pik! Ik vraag me weer verdwaasd af waar hij naar toe wil. Ik voel me als in een roes, nog nauwelijks echt bewust van wat er rond me gebeurt, ik voel enkel die ongelooflijke geilheid. Ik geniet er nu gewoon van hier met mn open kut voor een zaal vreemde mannen te liggen. Verschrikt besef ik dat ik in mn binnenste hier nog wel even wil blijven liggen zo.

Tot het publiek weer begint te joelen en lachen, en ik op het scherm zie dat er een tafeltje met wat attributen op binnengereden wordt. Verschrikt herken ik dildo's, in allerhande vormen en maten. Ik heb er ook thuis twee, maar smalle rechte gladde dildo's, een ervan kan ook trillen.

Deze hier hebben echt alle vormen en groottes! Maar het glijdt allemaal wat langs me heen, ik vergeet volkomen de mogelijkheid van het stopwoord. Enkel het idee hier voor deze mannen een lekkere dildo in mn kutje te krijgen vult mn geile brein. Een man stapt het podium op zie ik nu.

Een wat oudere grijze man, keurig in het pak. Mmm, ziet er iemand zachtaardig uit denk ik nog. Het tafeltje met dildos wordt nu tot net naast me gereden. Het ontsnapt zo volkomen aan mn zicht. De camera is blijkbaar weer enkel op mn kut gericht, die weer het hele scherm vult. Ik zie hier en daar wat rode strepen over en naast mijn lipjes.

Zeker van het ruwe werk daarnet. Maar het deert me niet meer. Ik wacht op wat komen gaat. Er kan me weinig gebeuren met wat dildos denk ik nog. De man heeft blijkbaar een eerste exemplaar gegrepen, want ik zie een roze, kleine dildo in beeld verschijnen. Zon smal recht blinkend gevalletje als ik ook thuis heb. Zachtjes wrijft hij met de punt van de dildo over mn lipjes, tussen mn lipjes, over mn klitje.

Ik kijk nu ook met grote ogen naar het scherm. Wel raar wat te voelen tussen je benen, en wat verder op een scherm een beeld te krijgen dat exact overeenstemt met je gevoel.

Hij draait de dildo nu zachtjes voor de ingang van mn grotje, en langzaam, heel langzaam met draaiende bewegingen verdwijnt de dildo in mn kutje. Tegelijkertijd voel ik mn kutje gevuld worden. Hij gaat er vlot in, zeker omdat mn kutje nog steeds druipt van het geil en de olie.

De man pompt de dildo dan enkele malen zachtjes in en uit mn kutje. Als hij met zijn andere hand dan ook nog mn klitje beroert kan ik een diepe zucht niet onderdrukken. Hoe heerlijk kan het toch zijn zo lekker verwend te worden, en hoe geil dat iedereen dat close in beeld kan volgen.

Ik merk dat het weer stil geworden is. Ik verbeeld me dat enkele mannen in de zaal zich staan af te trekken met zicht op mijn lekkere kut. De dildo is nu duidelijk al bedekt met mn geil, soms hangt er een vochtdraad tussen de dildo en mijn lipjes. Dan haalt hij de dildo eruit, mijn kutje blijft nog even een beetje openstaan. Een wat dikkere zwarte dildo komt nu in beeld, niet meer zon gladde, maar in de vorm van een stijve pik met een dikke eikel en dikke aderen langsheen de pik.

Ik kreun van genot en verbeeld me dat op het scherm mijn kutje zich spontaan zo ver mogelijk opent. De man drukt de eikel tegen de ingang van mn kutje. Ik voel even wat weerstand, maar dan glijdt hij plots vlot naar binnen. Ik voel dat mn jonge kutje nu veel meer gevuld is, en zie ook op het scherm hoe mijn lipjes zich nauw rond de dildo sluiten.

Hij houdt de dildo nu even stil, diep in mn kutje, en begint hem dan weer langzaam in en bijna uit te bewegen. De dikke aderen en de rand van de dikke eikel doen me sidderen van genot telkens ze tegen mn lipjes schuren, en ik kreun luid. Dan haalt hij de dildo helemaal uit mn kut, wacht even, en duwt hem dan met één vlotte beweging weer helemaal erin. Ohh, wat is dat verdomd lekker. Wanneer de dildo helemaal uit mn kut is zie je nu duidelijk mijn kut blijven openstaan.

De cameraman houdt zn camera blijkbaar een kleine handcamera nu net langs de dildo. Op het scherm kan je nu echt tot in mn kut kijken! Ik geniet van het geile beeld, en nog veel meer van het besef dat de hele zaal meekijkt.

De man heeft nu ook deze dildo terzijde gelegd en heeft nu blijkbaar een naar mijn normen gigantisch exemplaar beet. Hij heeft dezelfde kleur en vorm als de vorige, maar is veel dikker en wel 40 cm lang schat ik. Helemaal niet zo zachtaardig als ik me voorgesteld had.

Ik zie op het beeld dat hij ruim olie over de dildo spuit, en ook mn kut krijgt ondanks de vochtige toestand nog een extra laag olie. De camera gaat wat naar achteren, ik zie nu de armen en het hoofd van de man, en mijn kut. Met daartussen die dikke dildo. Hij drukt de eikel van de dildo stevig tegen mn kutje, maar dat geeft duidelijk niet mee. Ik zie, en vooral voel hem dan nog steviger drukken en de dildo langzaam heen en weer rond draaien. De dildo duwt mn lipjes in mn kut.

Ik schreeuw het uit, ik voel alsof mijn kut opengereten wordt. Ik durf niet naar het scherm kijken, schrik daar een doorgescheurde kut aan te treffen. De man houdt de dildo nu stil, en de pijn vermindert snel.

Ik open mn ogen weer en zie op het scherm hoe mijn lipjes strak gespannen rond de eikel staan. Het vlees zie zelf een beetje wit, zo hard wordt het uitgerokken. Maar eens een beetje gewend voelt het niet onprettig aan, stel ik vast.

Vooral de druk op de onderkant van mn klitje, en mn lipjes die mn klitje strak tegen de dildo trekken, maken het lekker en verdraagzaam. Dan verhoogt de man de druk weer voel ik, en zie ook op het scherm hoe mn lipjes weer naar binnen getrokken worden. Ik gil nog even als de rand van de eikel die extra dik is binnen schuift. Langzaam, heel langzaam wordt de dildo verder in mn kutje geduwd. Ik heb me nog nooit zo vol gevoeld. Ik voel de kop van de dildo nu tegen mn baarmoeder drukken.

De man duwt nog even, voelt wellicht dat hij niet verder kan en stopt dan. Op het beeld zie ik dat de dildo voor een goede helft in mn kut verdwenen is. Alles voelt ongelooflijk strak en vol aan daarvanonder. Ik geniet wel van het geile beeld, zon dikke dildo die uit mn kutje steekt, mn lipjes die zo strak rond de dildo gespannen staan. De man beweegt nu langzaam de dikke dildo een tiental cm in en uit mn kut.

Telkens de dildo naar buiten getrokken worden puilen mijn lipjes mee naar buiten alsof ze zich vastzuigen aan de dildo. Eerst doet het nog een beetje pijn, maar al heel snel is het gevoel geneukt te worden door zon dikke lul overweldigend. Maar het is weerom misschien meer nog het zicht op de schermen, gedeeld met alle aanwezigen, die me bloedgeil doet worden. En dat helpt het glijden van de dildo wel. De man trekt nu de dildo helemaal uit mn kut. Die blijft nu wijd open staan!

Dan duwt hij hem er weer helemaal in. Het gaat al wat vlotter nu. Dan zie ik op het beeld dat de man met zijn andere hand een klein ovaal ding met een draaje vastgenomen heeft. Een tril-eitje herken ik! Hij duwt het tegen mn klitje en zet het eitje aan. Lang houd ik het niet uit. Ik begin heftig te trillen en kom weer schokkend klaar. De man blijkt er niet veel acht op te slaan en begint weer, het trillende eitje nog steeds tegen mn klitje, de dildo in en uit mn kut te bewegen.

Orgasme na orgasme gieren door mijn lichaam.


Sex met boerendochter stel zoekt stel voor sex


De vrouw staat recht en de cameraman neemt haar gezicht nu in beeld. Ze heeft een rond bol gezicht, een piercing door haar wenkbrauw.

Maar wat vooral opvalt is haar glimmende gezicht van mijn geil. En geloof me, ik heb een rijke ervaring", voegt ze er aan toe. Ik wil het best geloven, zo lekker ben ik nog nooit gelikt geweest. Bij Dirk gaat het meestal erg snel, hij houdt er niet van als mn kut nat is bij het likken.

En hij mist duidelijk de techniek die deze vrouw duidelijk wel had! Ik voel me zalig, en ben, achteraf wel blij dat een vrouw het laatste opbod gewonnen heeft. Een onvergetelijke lekkere ervaring. Ik ben blij dat het nu achter de rug is, en kijk uit om te vernemen hoeveel we verdiend hebben. Mmm, ik zou nu eigenlijk wel graag door Dirk genomen worden, zijn kloppende lul in mijn nog hunkerende kutje voelen. Ja, dat zou het pas helemaal afmaken, nu onmiddellijk, in deze positie, een stevige neukbeurt door Dirk!

Ik wacht geduldig tot ik zal losgemaakt worden. Ik laat diegene die nog wat briefjes hebben graag nog even je beeld vervolledigen". Maar voor ik verder kan piekeren voel ik dat de tafel langzaam richting rand geduwd wordt door de twee mannen.

Een lichte paniek maakt zich van me meester. Ik lig hier wel in een volkomen weerloze positie, benen en knieën wijd uiteen! De grootste mannen vooraan in het publiek kunnen al net bij mn bovenbenen. Het publiek joelt en gilt. Ik val bijna flauw van de schrik. De mannen die me voortduwen glimlachen even naar me, maar slaan verder mijn kreet en angstige blik volledig in de wind. Op de schermen overzie ik de situatie. Enkele mannen die net aan me kunnen, grijpen in hun broekzak, en gooien wat geld en bankbriefjes over me.

Langzaam wordt mijn tafel wat dichter geduwd, ik voel talrijke handen die nu wild naar mn kut graaien. Na enkele seconden wordt ik terug een beetje achteruit getrokken, tot de mannen nog wel net tot bij mn bovenbenen kunnen, maar niet meer bij mn kutje.

Plots wordt de tafel opzij getrokken, en dan weer vooruit richting publiek. Ik begrijp het nu. Als iemand met wat bankbiljetten staat te zwaaien mag ie in ruil even aan mn kut zitten. En zijn buren graaien uiteraard graag mee! Op een van de schermen zie ik dat twee, soms drie vingers ook tegelijkertijd in mn kut verdwijnen, en meestal horend bij verschillende eigenaars!

Ik voel me weer erg geil. Heel anders dan de vrouw daarnet. Ruw nu, hongerige vingers die ruw aan mn schaamlippen trekken, hard met ruwe handen over mn gevoelige klitje schuren, en zo diep mogelijk dezelfde ruwe, soms vuile vingers in mn kut wurmen. Mn kutje is nog nauw, het doet al een beetje pijn als er drie vingers in verdwijnen, zeker omdat het niet bepaald zachtaardig gebeurt. Maar het duurt telkens slechts een tiental seconden zou de duur afhangen van het geboden bedrag vraag ik me nog af?

Meerdere malen denk ik niet te kunnen weerstaan weer klaar te komen, maar net dan wordt ik weer achteruitgestoken. Op het beeld zie ik dat mn kut gewoon druipt. Een van beide mannen die me voortduwen is wel zo attent af en toe een flinke geut olie over mn kut en de handen te gieten, zodat ze me niet verwonden. Hé, denk ik, het is allemaal wel opgezet, gezien hij die bus olie bij heeft! Wat wellicht een kwartiertje duurde leek me uren. En diep vanbinnen voel ik dat het voor mij eigenlijk nog wel even mocht doorgaan, als ik terug naar het midden van het kleine podium gereden word.

Jullie kennende heeft de gemiddelde man hier een veeeeeel dikkere pik! Ik vraag me weer verdwaasd af waar hij naar toe wil. Ik voel me als in een roes, nog nauwelijks echt bewust van wat er rond me gebeurt, ik voel enkel die ongelooflijke geilheid. Ik geniet er nu gewoon van hier met mn open kut voor een zaal vreemde mannen te liggen. Verschrikt besef ik dat ik in mn binnenste hier nog wel even wil blijven liggen zo.

Tot het publiek weer begint te joelen en lachen, en ik op het scherm zie dat er een tafeltje met wat attributen op binnengereden wordt. Verschrikt herken ik dildo's, in allerhande vormen en maten. Ik heb er ook thuis twee, maar smalle rechte gladde dildo's, een ervan kan ook trillen. Deze hier hebben echt alle vormen en groottes!

Maar het glijdt allemaal wat langs me heen, ik vergeet volkomen de mogelijkheid van het stopwoord. Enkel het idee hier voor deze mannen een lekkere dildo in mn kutje te krijgen vult mn geile brein. Een man stapt het podium op zie ik nu.

Een wat oudere grijze man, keurig in het pak. Mmm, ziet er iemand zachtaardig uit denk ik nog. Het tafeltje met dildos wordt nu tot net naast me gereden. Het ontsnapt zo volkomen aan mn zicht. De camera is blijkbaar weer enkel op mn kut gericht, die weer het hele scherm vult.

Ik zie hier en daar wat rode strepen over en naast mijn lipjes. Zeker van het ruwe werk daarnet. Maar het deert me niet meer. Ik wacht op wat komen gaat. Er kan me weinig gebeuren met wat dildos denk ik nog. De man heeft blijkbaar een eerste exemplaar gegrepen, want ik zie een roze, kleine dildo in beeld verschijnen.

Zon smal recht blinkend gevalletje als ik ook thuis heb. Zachtjes wrijft hij met de punt van de dildo over mn lipjes, tussen mn lipjes, over mn klitje. Ik kijk nu ook met grote ogen naar het scherm. Wel raar wat te voelen tussen je benen, en wat verder op een scherm een beeld te krijgen dat exact overeenstemt met je gevoel. Hij draait de dildo nu zachtjes voor de ingang van mn grotje, en langzaam, heel langzaam met draaiende bewegingen verdwijnt de dildo in mn kutje.

Tegelijkertijd voel ik mn kutje gevuld worden. Hij gaat er vlot in, zeker omdat mn kutje nog steeds druipt van het geil en de olie. De man pompt de dildo dan enkele malen zachtjes in en uit mn kutje. Als hij met zijn andere hand dan ook nog mn klitje beroert kan ik een diepe zucht niet onderdrukken. Hoe heerlijk kan het toch zijn zo lekker verwend te worden, en hoe geil dat iedereen dat close in beeld kan volgen.

Ik merk dat het weer stil geworden is. Ik verbeeld me dat enkele mannen in de zaal zich staan af te trekken met zicht op mijn lekkere kut. De dildo is nu duidelijk al bedekt met mn geil, soms hangt er een vochtdraad tussen de dildo en mijn lipjes. Dan haalt hij de dildo eruit, mijn kutje blijft nog even een beetje openstaan. Een wat dikkere zwarte dildo komt nu in beeld, niet meer zon gladde, maar in de vorm van een stijve pik met een dikke eikel en dikke aderen langsheen de pik.

Ik kreun van genot en verbeeld me dat op het scherm mijn kutje zich spontaan zo ver mogelijk opent. De man drukt de eikel tegen de ingang van mn kutje. Ik voel even wat weerstand, maar dan glijdt hij plots vlot naar binnen. Ik voel dat mn jonge kutje nu veel meer gevuld is, en zie ook op het scherm hoe mijn lipjes zich nauw rond de dildo sluiten. Hij houdt de dildo nu even stil, diep in mn kutje, en begint hem dan weer langzaam in en bijna uit te bewegen. De dikke aderen en de rand van de dikke eikel doen me sidderen van genot telkens ze tegen mn lipjes schuren, en ik kreun luid.

Dan haalt hij de dildo helemaal uit mn kut, wacht even, en duwt hem dan met één vlotte beweging weer helemaal erin. Ohh, wat is dat verdomd lekker. Wanneer de dildo helemaal uit mn kut is zie je nu duidelijk mijn kut blijven openstaan. De cameraman houdt zn camera blijkbaar een kleine handcamera nu net langs de dildo.

Op het scherm kan je nu echt tot in mn kut kijken! Ik geniet van het geile beeld, en nog veel meer van het besef dat de hele zaal meekijkt. De man heeft nu ook deze dildo terzijde gelegd en heeft nu blijkbaar een naar mijn normen gigantisch exemplaar beet. Hij heeft dezelfde kleur en vorm als de vorige, maar is veel dikker en wel 40 cm lang schat ik. Helemaal niet zo zachtaardig als ik me voorgesteld had. Ik zie op het beeld dat hij ruim olie over de dildo spuit, en ook mn kut krijgt ondanks de vochtige toestand nog een extra laag olie.

De camera gaat wat naar achteren, ik zie nu de armen en het hoofd van de man, en mijn kut. Met daartussen die dikke dildo. Hij drukt de eikel van de dildo stevig tegen mn kutje, maar dat geeft duidelijk niet mee. Ik zie, en vooral voel hem dan nog steviger drukken en de dildo langzaam heen en weer rond draaien. De dildo duwt mn lipjes in mn kut.

Ik schreeuw het uit, ik voel alsof mijn kut opengereten wordt. Ik durf niet naar het scherm kijken, schrik daar een doorgescheurde kut aan te treffen. De man houdt de dildo nu stil, en de pijn vermindert snel. Ik open mn ogen weer en zie op het scherm hoe mijn lipjes strak gespannen rond de eikel staan. Het vlees zie zelf een beetje wit, zo hard wordt het uitgerokken. Maar eens een beetje gewend voelt het niet onprettig aan, stel ik vast. Vooral de druk op de onderkant van mn klitje, en mn lipjes die mn klitje strak tegen de dildo trekken, maken het lekker en verdraagzaam.

Dan verhoogt de man de druk weer voel ik, en zie ook op het scherm hoe mn lipjes weer naar binnen getrokken worden. Ik gil nog even als de rand van de eikel die extra dik is binnen schuift. Langzaam, heel langzaam wordt de dildo verder in mn kutje geduwd.

Ik heb me nog nooit zo vol gevoeld. Ik voel de kop van de dildo nu tegen mn baarmoeder drukken. De man duwt nog even, voelt wellicht dat hij niet verder kan en stopt dan. Op het beeld zie ik dat de dildo voor een goede helft in mn kut verdwenen is.

Alles voelt ongelooflijk strak en vol aan daarvanonder. Ik geniet wel van het geile beeld, zon dikke dildo die uit mn kutje steekt, mn lipjes die zo strak rond de dildo gespannen staan. De man beweegt nu langzaam de dikke dildo een tiental cm in en uit mn kut. Telkens de dildo naar buiten getrokken worden puilen mijn lipjes mee naar buiten alsof ze zich vastzuigen aan de dildo.

Eerst doet het nog een beetje pijn, maar al heel snel is het gevoel geneukt te worden door zon dikke lul overweldigend. Maar het is weerom misschien meer nog het zicht op de schermen, gedeeld met alle aanwezigen, die me bloedgeil doet worden.

En dat helpt het glijden van de dildo wel. De man trekt nu de dildo helemaal uit mn kut. Die blijft nu wijd open staan! Dan duwt hij hem er weer helemaal in. Het gaat al wat vlotter nu. Dan zie ik op het beeld dat de man met zijn andere hand een klein ovaal ding met een draaje vastgenomen heeft.

Een tril-eitje herken ik! Hij duwt het tegen mn klitje en zet het eitje aan. Lang houd ik het niet uit. Ik begin heftig te trillen en kom weer schokkend klaar. De man blijkt er niet veel acht op te slaan en begint weer, het trillende eitje nog steeds tegen mn klitje, de dildo in en uit mn kut te bewegen.

Orgasme na orgasme gieren door mijn lichaam. Ik schreeuw het uit. Geef me even de dildo; die lijkt de goede maat te hebben". De dildo wordt uit mn kut getrokken en doorgegeven. Ik blijf volledig uitgeteld liggen, mn kutje nog half open, het geil glibbert langs mn billen. Gegrinnik uit het publiek. Ik hoor hem dan wat tegen de twee mannen die nog steeds naast me staan fluisteren. Ik wordt losgemaakt en recht op mn benen gezet. Ik kan amper blijven staan, mn benen trillen nog als een rietje.

Het voelt alsof ik ze niet meer dicht krijg. De tafel wordt weggerold, en een gelijkaardige tafel, maar plat nu, wat lager en veel smaller wordt achter me gerold.

Ik wordt er weer met mn rug opgelegd. Ieder man neemt dan een voet van me vast, trekt mn benen open en houdt dan de voet hoog omhoog. Een ijzeren staaf wordt tussen mn voeten vastgemaakt, zodat mn benen ver open blijven staan. Ik duwde een tweede vinger erbij en ik begon het staafje te likken.

Leny genoot, maar ik ook. Het hete en natte kutje voelde heerlijk geil en zacht. Ik voerde het tempo op en Leny begon kleine neukbeweginkjes te maken. Ook klemde ze zich met haar handen vast aan het laken. Al likkend en pompend met mijn twee vingers duwde Leny haar bekken omhoog en kwam ze stormachtig klaar!

Terwijl het orgasme afzakte en ze haar bekken weer liet dalen bleef ik zachtjes haar staafje likken. Leny bleef zwaar ademen en ik wilde meer. Ik kroop op haar en Leny stuurde mijn harde pik richting haar natte gleuf. Ik wil er meteen diep in, maar Leny houdt mij tegen. Met haar rechterhand schuift ze mijn bijna paarse eikel over het staafje heen. Ik merk dat haar clit zo overgevoelig lijkt, want alleen hierdoor begint ze weer zwaar te hijgen. Ze haalt mijn lul door haar gleuf en ik voel dat ze nog steeds drijfnat is.

Ik duw 'm meteen zo diep mogelijk naar binnen en begin meteen met een vlot tempo. Al neukend voel ik die dikke, zachte schaamlippen om mijn pik heen, heerlijk! Vroeger voelde ik vooral schaamhaar, maar dit is veel lekkerder. Ook haar kleine schaamlippen sluiten zich heerlijk om mijn doorpompende pik heen. Leny heft haar knieën op, waardoor ik nog dieper kan. Ineens fluistert Leny geile woordjes! Dat heeft dit burgerlijke dametje nog nooit gedaan!

Ik wist niet hoe ik het had en al spoedig trokken mijn volle ballen zich samen en spoot ik mijn lange slierten zaad in zes stralen tegen haar oude baarmoeder. Leny schoof ondertussen een hand naar haar staafje en terwijl ik spoot, trok ze aan haar piercing waardoor ook zij kreunend klaarkwam. Ik voeld haar kut krampen en ze werd nog natter dan ze al was.

Hijgend rolde ik van haar af en bedacht me ineens dat ik haar volle tieten helemaal vergeten was. Volgende keer maar weer. Leny leek ook erg genoten te hebben. Ik vroeg Leny, terwijl ze bij me kwam liggen, hoe het kwam dat ze een staafje had. Leny vertelde dat haar clit na enkele weken nog steeds enorm gevoelig was. Dat is normaal in de eerste dagen, maar na enkele weken was t nog steeds zo. Ze wilde voortdurend aan haar clit zitten, dat deed ze dan ook vaak, maar toen ze op haar werk met haar kut tegen de kopieermachine stond te schuren, besefte ze dat t uit de hand liep.

Daarom heeft ze de piercer gebeld en hij wilde wel even kijken. Leny ging met t OV naar Brabant en volgens de piercer zou een staafje misschien beter zijn. Ze moest dus weer op de behandeltafel en de piercing is verwisseld. Ik vroeg of t pijn had gedaan en Leny vertelde dat het pijn deed, maar dat de piercer er alles aan gedaan heeft om de pijn te verminderen Shit, ik werd weer jaloers, want ik weet wat die vent bedoelt met "pijnstillen".

Leny was dus weer uitgebreid geneukt door die vent terwijl ze dat niet door had. Leny zei ook nog dat ze dit allemaal niet eerder verteld had om mij niet ongerust te maken Seks werd een frequenter deel van onze relatie. Ik merkte dat de piercing voortdurend een gevoelig clitje opleverde, dus ik zat er vaak aan te friemelen.

Ik voelde ook dat Leny ontzettend nat was, soms drupte haar kutvocht gewoon onder haar degelijke jurk vandaan op de grond. Leny droeg namelijk zo min mogelijk onderbroeken, omdat deze haar genotsknopje teveel schuurden. Leny vond het leuk om haar kutje te laten zien, ze was trots op haar staafje. En ja, we keken af en toe ook porno, waarna Leny intens klaarkwam. Ineens kwam Leny met het bericht dat we volgende week op vakantie gingen.

Ik was verbaasd, ik moest altijd de vakanties regelen en dat moest ruim van te voren gepland worden. Leny had zin in vakantie zei ze en we zouden een strandvakantie hebben in Zuid-Frankrijk. We gingen dus op vakantie. We hadden een mooi huisje in de buurt van het strand. De eerste dag na aankomst zouden we naar het strand gaan en ik pakte de spullen bij elkaar. Op het strand liep Leny een stukje door en ging haar spullen neerleggen.

Ze deed meteen al haar kleren uit, alleen had ze haar degelijke badpak niet aan. Ze had niks aan! Ik kijk haar geschokt aan, want als er iemand preuts en degelijk is, dan ik zij het wel. Ik vroeg stotterend wat ze aan het doen was en Leny gaf aan dat dit een naaktstrand was, dat niemand haar kent en dat ze t jammer vindt wanneer niemand haar piercing kan zien! Ik protesteerde flink, maar er was geen discussie mogelijk.

Tja, daar stond ik dan. Leny ging gewoon door met uitpakken van haar spullen. Ze wapperde met haar handdoek en bukte voorover, zodanig, dat iedereen haar piercing en kutje goed kon zien. Ook toen ze op haar rug ging liggen spreidde ze haar benen, zodat iedereen haar kale, volle schaamlippen met piercing kon bezichtigen. Toch vind ik t ook wel weer geil.

Haar grote, volle en wat slappe borsten lagen er mooi bij, iets naar buiten gezakt, maar wel haar dikke bruine tepels recht omhoog. Ik zag ook dat haar tepels hard waren, dus ze was wat opgewonden. Ik koos eieren voor mijn geld, trok beschaamd mijn kleren uit en ging naakt, op mijn buik, op de handdoek liggen. Ik keek eens om mij heen en het viel me op dat de weinige mensen die er waren, ook naakt waren.

Uiteindelijk kwam ik tot rust en lag ik best wel lekker op het strand, met een halfstijve pik. Op een gegeven moment durfde ik ook op mijn rug te liggen. Als hij slap is heb ik best wel een klein pikkie, daar voelde ik me niet happy mee, maar Leny had gelijk, we kennen hier niemand. Maar, wat ik ongemakkelijk ging vinden: Leny lag met haar dikke kut en haar benen half wijd nogal te kijk. De piercing was goed te zien en voortdurend liepen naakte mannen voorbij die de tijd namen om de piercing eens goed te bekijken.

Het kwam zelfs voor dat een kerel op z'n knieën vlak voor Leny ging, om het staafje uitgebreid te bekijken. Ze had niet door dat die mannen alleen maar geil waren, Leny dacht echt dat al die mannen alleen maar de piercing interessant vonden.

Na de eerste dag hebben we door al deze opwinding heerlijke seks gehad. De volgende dag verliep t zelfde. Alleen, als Leny haar handdoek wat rechter wilde leggen, ging ze op handen en knieën en dat deed ze zo geil! Ze spreidde dan extra haar benen en deed haar rug wat hol. Iedereen die op het strand toekeek, keek uitgebreid hoe ze dat deed. Het viel me ook op dat er steeds meer mannen voorbij liepen, steeds meer mannen hadden een halfstijve pik. En Leny had t maar niet door.

Leny stond ineens op en zei me een stukje te gaan wandelen. Dit ging ze naakt doen. Daar liep ik, met mijn kleine pikkie, achter mijn brave, iets te stevige echtgenote aan op een Zuid-Frans naaktstrand.

Door het rulle zand liep Leny niet erg soepel, hij dikke hangende borsten schommelden en schudden heel geil mee. Op een heel rustig stuk lag een kerel van eind de twintig. Ook hij lag naakt en hij leek te slapen. Leny liep rustig aan hem voorbij, maar bleef ineens stilstaan. Ze keek nadrukkelijk naar zijn behoorlijk grote penis, die schuin omhoog op zijn buik lag.

De man had een piercing op de overgang van scrotum naar penis. In zijn zak zaten twee hele dikke ballen en zijn pik was ruimschoots geaderd met bovenop een grote, ronde eikel. Leny keek naar de piercing en vroeg aan de man of ze zijn piercing wat beter mocht bekijken. De man werd verstoord wakker en wilde iets snauwen.

Maar hij keek op, zag Leny, een naakte vijftiger met dikke tieten en een kale kut en hij probeerde iets vriendelijker haar af te wimpelen. Ik stond een stukje verder, verdekt, maar ik kon alles goed volgen. Leny bleef vasthoudend en uiteindelijk mocht ze de piercing beter bekijken.

Leny ging op haar knieën vlak bij de pik en bekeek m van dichtbij. Haar tieten hingen bijna in het zand en raakten zijn heup aan. De man voelde die tieten en er stroomde meteen al meer bloed in zijn slappe slurf.

Leny vroeg of ze de piercing mocht aanraken en dat mocht. Leny vond m prachtig en merkte niet dat die man steeds meer geïnteresseerd raakte in deze dame. Die dikke, zachte borsten voelden goed en de naïviteit van Leny wond hem ook op. Terwijl zijn pik zich oprichtte ik zag m jaloersmakend groot worden , had Leny alleen maar aandacht voor de piercing. Ineens zei Leny dat zij ook een piercing had en of hij m wilde zien. Dat wilde hij wel, dus Leny stond op, veegde t zand van haar knieën en ging boven hem staan met haar voeten aan beide kanten van zijn hoofd.

Doordat hij tegen de zon in moest kijken, zag hij niet veel. Hij vroeg dan ook of Leny dichterbij wilde komen en zonder nadenken zakte ze naar beneden boven zijn hoofd, zodat ze uiteindelijk gehurkt boven zijn gezicht zat. De man kon de piercing nu wel goed zien en hij zag ook dat door deze houding haar mooie schaamlippen uiteen weken.

Hij zag ook de binnenste schaamlippen zich al een beetje openen! Hij was verkocht, dit was geil en zijn grote pik stond meteen recht overeind.

kut met piercing kutje schuren