Kaalkutjes vrouw wil plassex

En ik moet ook eerlijk zeggen dat het idee ervan me nu ook echt niets meer doet. Toen dus wel en ik heb er dan ook veel over proberen te lezen op het internet proberen, want als je zoekt op plassex zijn serieuze site moeilijk te vinden en wat volgens vele toen heel belangrijk bleek, is om als pissende partij zeker 2 uur van te voren liters te drinken. Dit alles heeft te maken met de concentratie van de urine. Hierdoor bring je dat goed omlaag waardoor het een stuk aangenamer moet worden.

Windt het je juist op om stinkende gele zeik over je heen te laten komen dan moet je bovenstaand advies zeker laten varen. Om een gezegde van een dierbare bekende te parafraseren: Volgens mij zijn er ongeveer net zoveel plasseks-variaties, als er zandkorreltjes zijn in de woestijn Net als met alle andere seksuele varianten, kun je ook met plasseks alle kanten op.

Gebruik je fantasie, zou ik zeggen, en geniet ervan. Geniet je er niet van? Dan gewoon lekker niet meer doen! Voor het geval je het moeilijk vindt te bedenken wat je allemaal zou kunnen doen, bij dezen een aantal ideeën: Je zou gewoon tegen elkaar aan kunnen gaan staan en tegen elkaar of de één tegen de ander, maar de ander niet tegen de één aanplassen.

Dat kan met kleren aan. Het kan in de douche, of achter in de tuin, of stiekem in het bos, of Natuurlijk hoef je niet tegen elkaar te staan. Eén van jullie zou kunnen liggen, terwijl de ander erboven gaat staan en de straal naar beneden laat kletteren. Op de buik of op het gezicht of in de mond; wat je maar wilt. En dat hoeft echt niet op de koude douchvloer, hoor.

Wat te denken van heerlijk in het zonnetje in je eigen achtertuin. Of, als je dat te eng vindt, gewoon op bed, met een beschermende hoes om je matras er zijn er die er speciaal voor zijn gemaakt. Plas drinken kan ook. Daar is in principe helemaal niets mis mee gezondheidstechnisch gezien, hè. Ook dat kan weer op alle manieren die je je voorstellen kunt.

Je kunt iemand rechtstreeks in z'n mond plassen. Dat kan van een adstand, maar ook van heel dichtbij. Je kunt ook in een glaasje plassen en je 'slachtoffer' uit dat glaasje laten drinken.

Natuurlijk kun je ook nog allerlei dingen verzinnen met urine en luiers. Of je kunt iemand 'verplicht' midden in een drukke winkelstraat in z'n broek laten plassen en het resultaat luid en duidelijk kenbaar maken aan de omstanders, maar dat is meer iets voor mensen die wat met vernedering hebben. Mijn lief heeft ooit nog een prachtig idee opgedaan van één van haar subjes: Wat te denken je partner een tijdje te laten leven op jouw urine?

Drie dagen lang mag-ie alleen jouw vocht tot zich nemen. Gewoon eten mag wel, maar drinken enkel en alleen jouw urine. Drie dagen is voldoende voor het gewenste resultaat; na drie dagen niet te hebben gedronken ben je er immers uitermate beroerd aan toe.

Zoals je ziet is er heel erg veel mogelijk. Van relatief onschuldige varianten tot toch wel een beetje extreme. Wat Handsome zegt over veel drinken is voor een deel waar: Ik ga er regelmatig van kokhalzen en moet echt stoppen want anders ga ik geheid overgeven.

Maar ik vermoed dat dat met een beetje training steeds beter zal gaan. Als je veel drinkt liefst gewoon water , dan wordt het spul inderdaad verdund en heb je minder last van de typische urinesmaak. Maar persoonlijk vind ik dat een beetje flauw: Water kan ik ook uit de kraan drinken Citeer Bericht door Mazzeltovv » di 01 juli , Vroeger kon ik, als ik stond, mezelf in het gezicht plassen maar dat lukt niet meer langer lichaam, minder druk.

Ik weet wel dat ik dat toen heel fijn vond om te doen. Citeer Bericht door Ferdi » di 01 juli , Maar je advies dat ook door RenALT wordt gedeeld, om de pissende partij veel water te laten drinken zeker in het begin , wordt bevestigd in een van het net geplukte plassekshandleiding: Je kunt het trouwens samen met je partner vooraf zo plannen en zij kan dan de uren voor het plassen doorbrengen met het drinken van veel vruchtensap, thee of gewoon water.

Limonade is een afrader, het bevat teveel suiker maar thee is een hele goede smaakmaker. Laat ze er veel van drinken, ongeveer een uur daarna zal ze nodig moeten. Deze keer is de urine nog vrij geel van kleur, in grotere hoeveelheden niet direct ideaal voor een beginner, en die doet ze dan ook gewoon over je heen of anders gewoon door de wc. Ze blijft intussen doordrinken. Een klein half uur na de eerste plas zal ze weer hoge nood hebben.

Ze zal met hele korte tussenpozen veel moeten plassen en alle plas zal net zo licht gekleurd en smaakloos zijn, ideaal om mee te experimenteren. In eerste instantie ga je nu leren om de urine zonder morsen recht uit haar pisgaatje te drinken, wat het beste lukt als zij op jouw gezicht zit. Nu merk je pas echt hoe plezierig urine drinken kan zijn!

In de komende dagen ga je als vanzelf ook de smaak van normale gele urine leren te waarderen, zodat je ook buiten het seksspel om, op ieder moment van de dag of de nacht je mannetje kunt staan. Stel, jij en je partner liggen in bed. Als zij nodig moet, dan stel jij haar natuurlijk voor om zich voortaan een loopje naar de WC te besparen door het ter plekke in je mond te doen. Jij drinkt alles netjes op en zij is haar hoge nood kwijt zonder zelfs maar van bed af te moeten zo kom je er achter dat 's avonds de lichtste urine en 's morgens de sterkste urine geproduceerd wordt.

Dat idee van je lief om haar partner drie dagen lang alleen urine te laten drinken??? Hoewel je best dagelijks urine kunt drinken en daarbij heel oud worden zie sites over Urinetherapie , moet je er toch rekening mee houden dat te hoge ureumspiegels in het bloed niet goed zijn. We plassen toch om een reden! Op alle ernstige sites wordt dan ook aangeraden om er steeds voldoende water bij te drinken. Ik meen dat de lever een rol speelt en dat de nieren de boel uitscheiden.

Als ik op Internet zoek, dan kom ik vooral op sites die iets te vertellen hebben over een teveel aan ureum als gevolg van slechte nieren. Weet jij hier meer van? Hoi Ik ben Carla , ik ben een vrouw die veel te kort kom in me huwelijk. Mijn man vind zijn eigen vrienden belangrijker om hun aandacht te geven dan dat hij aandacht geeft aan mij. We gaan zelfs apart op vakanties, en ik vermoed dat hij ook vreemd gaat dus waarom zou ik het niet doen.

Levensgenieter op zoek naar een leuke vent. Eerst ff kijken of het allemaal klikt en als het goed gaat dan kunnen we wat leuks doen. Dus eerst ff chatten en dan zien we wel verder.

Laat maar weten als je in b.. Welkom op Shedating, De leukste lesbische en biseksuele vrouwen ontmoetingsplaats in Nederland en Belgie. Shedating en shemale dating voor vriendschap en relatie! Kijk zelf en doe mee! Shedating de leukste ontmoetingsplaats! Onbeperkt contact via het veilige interne mail systeem.

Deel je foto's en videos om jezelf te presenteren. Chatroom met private chat opties. Meer vrouwen dan mannen die willen afspreken voor een date of sex! Aanmelden is gratis en je komt direct in contact met she dating leden. Wanneer je zelf lesbisch bent of eens wilt experimenteren met een vrouw is dit je kans, je komt direct in contact met vrouwen die willen afspreken voor sex of dating. Ook mannen zijn welkom, sommige vrouwen zoeken namelijk een man of vrouw en vinden de afwisseling wel spannend.

Lijkt het jou nou ook spannend om een af te spreken via internet dan kun je met je profiel in contact komen met alle andere leden. Maak nu een gratis account aan om te starten met shedating.

Sex nl vagina sexe prive
En ik moet ook eerlijk zeggen dat het idee ervan me nu ook echt niets meer doet. Toen dus wel en ik heb er dan ook veel over proberen te lezen op het internet proberen, want als je zoekt op plassex zijn serieuze site moeilijk te vinden en wat volgens vele toen heel belangrijk bleek, is om als pissende partij zeker 2 uur van te voren liters te drinken. Dit alles heeft te maken met de concentratie van de urine.

Hierdoor bring je dat goed omlaag waardoor het een stuk aangenamer moet worden. Windt het je juist op om stinkende gele zeik over je heen te laten komen dan moet je bovenstaand advies zeker laten varen.

Om een gezegde van een dierbare bekende te parafraseren: Volgens mij zijn er ongeveer net zoveel plasseks-variaties, als er zandkorreltjes zijn in de woestijn Net als met alle andere seksuele varianten, kun je ook met plasseks alle kanten op. Gebruik je fantasie, zou ik zeggen, en geniet ervan.

Geniet je er niet van? Dan gewoon lekker niet meer doen! Voor het geval je het moeilijk vindt te bedenken wat je allemaal zou kunnen doen, bij dezen een aantal ideeën: Je zou gewoon tegen elkaar aan kunnen gaan staan en tegen elkaar of de één tegen de ander, maar de ander niet tegen de één aanplassen.

Dat kan met kleren aan. Het kan in de douche, of achter in de tuin, of stiekem in het bos, of Natuurlijk hoef je niet tegen elkaar te staan. Eén van jullie zou kunnen liggen, terwijl de ander erboven gaat staan en de straal naar beneden laat kletteren. Op de buik of op het gezicht of in de mond; wat je maar wilt. En dat hoeft echt niet op de koude douchvloer, hoor.

Wat te denken van heerlijk in het zonnetje in je eigen achtertuin. Of, als je dat te eng vindt, gewoon op bed, met een beschermende hoes om je matras er zijn er die er speciaal voor zijn gemaakt.

Plas drinken kan ook. Daar is in principe helemaal niets mis mee gezondheidstechnisch gezien, hè. Ook dat kan weer op alle manieren die je je voorstellen kunt. Je kunt iemand rechtstreeks in z'n mond plassen. Dat kan van een adstand, maar ook van heel dichtbij.

Je kunt ook in een glaasje plassen en je 'slachtoffer' uit dat glaasje laten drinken. Natuurlijk kun je ook nog allerlei dingen verzinnen met urine en luiers. Of je kunt iemand 'verplicht' midden in een drukke winkelstraat in z'n broek laten plassen en het resultaat luid en duidelijk kenbaar maken aan de omstanders, maar dat is meer iets voor mensen die wat met vernedering hebben. Mijn lief heeft ooit nog een prachtig idee opgedaan van één van haar subjes: Wat te denken je partner een tijdje te laten leven op jouw urine?

Drie dagen lang mag-ie alleen jouw vocht tot zich nemen. Gewoon eten mag wel, maar drinken enkel en alleen jouw urine. Drie dagen is voldoende voor het gewenste resultaat; na drie dagen niet te hebben gedronken ben je er immers uitermate beroerd aan toe. Zoals je ziet is er heel erg veel mogelijk. Van relatief onschuldige varianten tot toch wel een beetje extreme. Wat Handsome zegt over veel drinken is voor een deel waar: Ik ga er regelmatig van kokhalzen en moet echt stoppen want anders ga ik geheid overgeven.

Maar ik vermoed dat dat met een beetje training steeds beter zal gaan. Als je veel drinkt liefst gewoon water , dan wordt het spul inderdaad verdund en heb je minder last van de typische urinesmaak. Maar persoonlijk vind ik dat een beetje flauw: Water kan ik ook uit de kraan drinken Citeer Bericht door Mazzeltovv » di 01 juli , Vroeger kon ik, als ik stond, mezelf in het gezicht plassen maar dat lukt niet meer langer lichaam, minder druk.

Ik weet wel dat ik dat toen heel fijn vond om te doen. Citeer Bericht door Ferdi » di 01 juli , Maar je advies dat ook door RenALT wordt gedeeld, om de pissende partij veel water te laten drinken zeker in het begin , wordt bevestigd in een van het net geplukte plassekshandleiding: Je kunt het trouwens samen met je partner vooraf zo plannen en zij kan dan de uren voor het plassen doorbrengen met het drinken van veel vruchtensap, thee of gewoon water.

Limonade is een afrader, het bevat teveel suiker maar thee is een hele goede smaakmaker. Laat ze er veel van drinken, ongeveer een uur daarna zal ze nodig moeten. Deze keer is de urine nog vrij geel van kleur, in grotere hoeveelheden niet direct ideaal voor een beginner, en die doet ze dan ook gewoon over je heen of anders gewoon door de wc.

Ze blijft intussen doordrinken. Een klein half uur na de eerste plas zal ze weer hoge nood hebben. Ze zal met hele korte tussenpozen veel moeten plassen en alle plas zal net zo licht gekleurd en smaakloos zijn, ideaal om mee te experimenteren. In eerste instantie ga je nu leren om de urine zonder morsen recht uit haar pisgaatje te drinken, wat het beste lukt als zij op jouw gezicht zit.

Nu merk je pas echt hoe plezierig urine drinken kan zijn! In de komende dagen ga je als vanzelf ook de smaak van normale gele urine leren te waarderen, zodat je ook buiten het seksspel om, op ieder moment van de dag of de nacht je mannetje kunt staan. Stel, jij en je partner liggen in bed.

Als zij nodig moet, dan stel jij haar natuurlijk voor om zich voortaan een loopje naar de WC te besparen door het ter plekke in je mond te doen.

Jij drinkt alles netjes op en zij is haar hoge nood kwijt zonder zelfs maar van bed af te moeten zo kom je er achter dat 's avonds de lichtste urine en 's morgens de sterkste urine geproduceerd wordt. Dat idee van je lief om haar partner drie dagen lang alleen urine te laten drinken??? Hoewel je best dagelijks urine kunt drinken en daarbij heel oud worden zie sites over Urinetherapie , moet je er toch rekening mee houden dat te hoge ureumspiegels in het bloed niet goed zijn.

We plassen toch om een reden! Op alle ernstige sites wordt dan ook aangeraden om er steeds voldoende water bij te drinken. Ik meen dat de lever een rol speelt en dat de nieren de boel uitscheiden.

Als ik op Internet zoek, dan kom ik vooral op sites die iets te vertellen hebben over een teveel aan ureum als gevolg van slechte nieren. Weet jij hier meer van? Hoi Ik ben Carla , ik ben een vrouw die veel te kort kom in me huwelijk. Mijn man vind zijn eigen vrienden belangrijker om hun aandacht te geven dan dat hij aandacht geeft aan mij. We gaan zelfs apart op vakanties, en ik vermoed dat hij ook vreemd gaat dus waarom zou ik het niet doen.

Levensgenieter op zoek naar een leuke vent. Eerst ff kijken of het allemaal klikt en als het goed gaat dan kunnen we wat leuks doen. Dus eerst ff chatten en dan zien we wel verder.

Laat maar weten als je in b.. Welkom op Shedating, De leukste lesbische en biseksuele vrouwen ontmoetingsplaats in Nederland en Belgie. Shedating en shemale dating voor vriendschap en relatie! Kijk zelf en doe mee! Shedating de leukste ontmoetingsplaats!

Onbeperkt contact via het veilige interne mail systeem. Deel je foto's en videos om jezelf te presenteren.

Chatroom met private chat opties. Meer vrouwen dan mannen die willen afspreken voor een date of sex! Aanmelden is gratis en je komt direct in contact met she dating leden. Wanneer je zelf lesbisch bent of eens wilt experimenteren met een vrouw is dit je kans, je komt direct in contact met vrouwen die willen afspreken voor sex of dating. Ook mannen zijn welkom, sommige vrouwen zoeken namelijk een man of vrouw en vinden de afwisseling wel spannend. Lijkt het jou nou ook spannend om een af te spreken via internet dan kun je met je profiel in contact komen met alle andere leden.

Maak nu een gratis account aan om te starten met shedating.